Vacature Docent Nederlands 2e graads in Wassenaar

Onderwijs

Over Adelbert College

Naam school
Adelbert College
Contactpersoon
Mevr. I. Schalkers
Plaats
Wassenaar
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Adelbert College is een school met kwalitatief goed en veelzijdig onderwijs, waarbij de prettige sfeer en veilige omgeving een stabiele basis voor onze leerlingen vormen.
Wij motiveren en stimuleren leerlingen met het doel hun talenten optimaal te ontwikkelen. Dit bereiken wij dankzij een breed onderwijsaanbod met keuze voor verdieping en ondersteuning, veel (buitenschoolse) activiteiten en een internationale en maatschappelijke focus. Voor docenten is het aantrekkelijk om op het Adelbert College te werken, omdat ze volop kans krijgen om zichzelf te ontplooien en binnen kaders professionele ruimte hebben.
Dit enthousiasme zien we terug in de lessen; we geven interactief les, weten onze leerlingen te prikkelen en aan te zetten tot zelfstandig nadenken. we halen het beste uit al onze leerlingen en uit onze medewerkers!
Bijzonderheden
Wij werken samen met verschillende leraren opleidingen in het land. Aansluitend hierop is een gespecialiseerd begeleidingsteam beschikbaar voor nieuwe collega's.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
14-12-2017
Met ingang van
8-1-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
11
Omschrijving
Het Adelbert College is per 8 januari 2018 op zoek naar een tweedegraads docent Nederlands voor 11 lesuren per week ter vervanging wegens ziekte. Vanaf 1 februari 2018 kan dit urenaantal worden uitgebreid naar 20 lesuren per week, ook ter vervanging wegens ziekte.

In eerste instantie gat het om 4 klassen: 2x 2 havo (totaal 6 lessen), 2 vmbo-t (3 lessen), 3 havo (2 lessen).
Per 1 februari 2018 de mogelijkheid om deze uren uit te breiden met een brugklas (4 lessen), 3 havo (2 lessen) en 3 vwo (3 lessen).

De 11 lesuren staan ingeroosterd op drie dagen, bij uitbreiding naar 20 lesuren wordt een beschikbaarheid van 4 dagen gevraagd.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
De voorkeur gaat uit naar docenten met een tweedegraads bevoegdheid in het vak Nederlands en met enkele jaren relevante werkervaring in het voortgezet onderwijs.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VO.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.