Vacature docent Nederlands voor 21 lesuren, loc. Koningstr. in Dordrecht

Onderwijs

Over Insula College locatie Koningstraat

Naam school
Insula College locatie Koningstraat
Contactpersoon
Werving & selectie
Plaats
Dordrecht
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo
Beschrijving
Het Insula College is een christelijke scholengemeenschap in Dordrecht met vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Onze opdracht is de christelijke grondslag te vertalen naar de manier waarop wij met elkaar om willen gaan. Betrokkenheid, openheid en respect zijn daarbij de sleutelwoorden. Medewerkers, leerlingen en ouders moeten samen werken aan de invulling van die begrippen. Wij verwachten respect voor de overtuiging van anderen en van collega's vragen wij op een positieve bijdrage aan de identiteit van onze school.

Vacature

Functietitel
docent Nederlands voor 21 lesuren, loc. Koningstr. 
Plaatsingsdatum
12-12-2017
FTE
0,7
Omschrijving
Het bestuur van Stichting H3O zoekt m.i.v. 5 maart EEN DOCENT NEDERLANDS 2E GRAAD voor 6 tot 18 lesuren i.v.m. zwangerschapsverlof. Op 28 maart komen daar nog 12 lesuren bij, ook i.v.m. een zwangerschapsverlof. Full-time en deeltijd is bespreekbaar. De school is een erkende cultuurprofielschool en de school profileert zich op het gebied van sport en bewegen, kunst en cultuur en techniek. De school biedt ICT-rijk onderwijs aan waarbij laptops en digitale leermiddelen het onderwijs en de docenten ondersteunen en zorgen voor krachtige leeromgevingen.

Als enthousiaste docent begeleid je onze leerlingen professioneel, respectvol en met kennis van zaken. Je bent kwaliteitsbewust, hebt het lef en de vaardigheid om nieuwe didactische mogelijkheden toe te passen en weet talenten in leerlingen naar boven te halen. Samen met de andere leden van je vakgroep werk je aan onderwijsontwikkeling, je stelt toetsen samen, neemt die af en beoordeelt die. Natuurlijk onderhoud je niet alleen contact met je leerlingen over hun studievorderingen, maar ook met hun ouders/verzorgers. Je bent vaardig in klassenmanagement. Je vindt het leuk om leerlingen te stimuleren. Je bent trots op behaalde resultaten. Je denkt graag constructief mee in de vakgroep. Je communiceert schriftelijk en mondeling op professionele en plezierige wijze. Je beseft dat je een voorbeeld bent voor de leerlingen. Je bent resultaatgericht. Je zet je vanuit de christelijke identiteit in voor het onderwijs. Je hebt een 2e graads lerarenopleiding Nederlands of bent studerend daarvoor.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van H3O.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.