Vacature Docent Wiskunde / Rekenen 2de graads in Rotterdam

Onderwijs

Over Lucia Petrus MAVO

Naam school
Lucia Petrus MAVO
Contactpersoon
Dhr. Y. Harteveld
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De Lucia Petrus MAVO is met 443 leerlingen een “kleine” school waar: - het onderwijs op “menselijke maat” gegeven wordt; - de leerlingen en de docenten elkaar kennen en - iedereen zich snel thuis voelt. De inrichting van de school is hier op aangepast. De school verzorgt MAVO-onderwijs en kent in het eerste en tweede leerjaar MAVO/HAVO-klassen. De Lucia Petrus MAVO is een katholieke school die openstaat voor leerlingen van alle gezindtes. Tijdens de lessen levensbeschouwing, de diverse vieringen en de benadering naar elkaar, wordt uiting gegeven aan de identiteit van de school. De school is gehuisvest in een geheel vernieuwd gebouw dat ruimschoots voldoet aan alle eisen van modern en goed onderwijs.
Bijzonderheden
Kernwaarden van de Lucia Petrus MAVO zijn: Veilig Veelzijdig Betrouwbaar

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde / Rekenen 2de graads 
Plaatsingsdatum
7-12-2017
Met ingang van
1-02-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,88
Aantal uren
22
Omschrijving
Vanwege het vertrek van een collega, ontstaat er met ingang van 1 februari 2018 een vacature voor een docent(e) Wiskunde / Rekenen.
De school, Lucia Petrus Mavo, is gehuisvest op steenworpafstand van het Centraal Station. Vanaf schooljaar 2018-2019 zal de school op gaan in een nieuwe school Mavo Centraal. Onderzoeken, ontwerpen en ondernemen, je talenten en de wereld om je heen zijn de kernwaarden bij de nieuwe Mavo Centraal.
De school is, mede vanwege het nieuwe onderwijsconcept Denken, Doen en Maken, volop in ontwikkeling. Dat geldt ook voor de kwantitatieve en kwalitatieve groei van het enthousiaste team. Een unieke gelegenheid dus om daar een bijdrage aan te leveren.
De vacature betreft een LB-functie; afhankelijk van ervaring en eerder bewezen competenties behoort een benoeming in LC tot de mogelijkheden.
Het is wenselijk dat de nieuwe collega op 29 januari 2018 zou kunnen starten; kwaliteit sorteert echter ook bereidheid om een eventuele opzegtermijn te accepteren.
Kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken door een motivatiebrief en een C.V. te mailen naar yharteveld@lmc-vo.nl


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Affiniteit met de doelgroep

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB en mogelijkheid tot LC

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken door een motivatiebrief en een C.V. te mailen naar yharteveld@lmc-vo.nl
Dit kan tot 15 januari 2018. In de Kerstvakantie kan de responstijd tegenvallen. De gespreksronden voor de geselecteerde kandidaten staan gepland in de week van 15 januari.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.