Vacature Wiskunde in Utrecht

Onderwijs

Over Kromme Rijn College

Naam school
Kromme Rijn College
Contactpersoon
Dhr. WPGJ van Ruitenbeek, MSc
Plaats
Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
Pro, VMBO, HAVO
Beschrijving

Voor jongeren die de moeite waard zijn organiseert het Kromme Rijn College in Utrecht voortgezet speciaal onderwijs. Leerlingen vanuit alle culturen en religieuze achtergronden bieden we passend onderwijs om de ambitie op vervolgonderwijs te realiseren.

DOELGROEP: Jongeren met internaliserende en / of externaliserende gedragsuitingen als gevolg van: aandachtstekortstoornissen, problemen binnen het autistisch spectrum, gediagnostiseerde gedragsstoornis of gedragsproblemen. Met belemmerende invloeden buiten de schoolomgeving en bevorderende factoren die nog onbenut zijn gelaten. Beiden vragen om een gemeenschappelijke (school en kernpartners) interventie, waarvan de school het initiatief neemt en regie voert. De collega's zijn in staat vanuit herstelgericht denken te bemiddelen tussen jongeren onderling. Met gebruik van positive behavior support (SW-PBS) benaderen alle medewerkers de leerlingen pedagogisch in de school.  

ONDERWIJS: Onze school verzorgt voorspelbaar onderwijs middels uniform schoollesframe en elektronische leeromgeving. Vanuit de individuele leerarrangementen, -routes en ondersteuningsbehoefte ontstaan lesorganisatie en groepsaanpak. In een twintigtal klassen en (ondersteunings-) groepen (grootte circa 8 leerlingen) wordt het praktijkonderwijs, VMBO en HAVO-onderwijs tot en met het 3e leerjaar verzorgd. De school heeft een symbiose met het OPDC Utrecht om het eindexamenonderwijs in het 4e leerjaar te realiseren. Binnen het Kromme Rijn College kunnen leerlingen hun Entree-opleiding Assistent Horeca behalen (extraneus ROC Midden Nederland). 

Bijzonderheden

Onze grondwaarden zijn ‘Betrokkenheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid’ en deze worden door onze leer-, werk- en leefgemeenschap van collega's en leerlingen volmondig onderschreven. Samen ontwikkelen we de basis van ons voorspelbare handelen om het perspectief op regulier onderwijs te houden. 

Vacature

Functietitel
Wiskunde 
Plaatsingsdatum
7-12-2017
Met ingang van
1 april 2018 of eerd
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 fte
Omschrijving

Als gevolg van doorontwikkeling zoeken wij voor 3, 4 of 5 dagen een bevoegde docenten Wiskunde die affiniteit heeft met de vakken wiskunde& rekenen (Nederlands&taal en/of Engels). Deze collega wordt ingezet als docent (eventueel co-mentor) voor onze reguliere klassen met externaliserende 1e/2e/3e jaars leerlingen VMBO/HAVO. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

U heeft een PABO-achtergrond of bent docent 2e graad wiskunde.

U hebt ervaring met externaliserende gedragsuitingen van jongeren als gevolg van: aandachtstekortstoornissen, problemen binnen het autistisch spectrum, gediagnostiseerde gedragsstoornis of gedragsproblemen.

In al uw werkzaamheden bent u vanuit positief oplossingsgericht denken een stimulerende mentor / docent met oog en aandacht voor de individuele jongere en groep zonder dat u het belang van onze doelgroep of de school uit het oog verliest.

In uw werkopvatting past voor elke leerling één plan. Dat betekent om tot leren te komen: samenwerking met ouders / verzorgers en extern betrokken partijen. U staat boven het samenhangende proces van onderwijs en zorg. U kan dit proces vertalen naar een jaarlijks ontwikkelperspectiefplan en dit in haalbare periodieke handelingsdelen vertalen voor / met de leerling. U heeft ervaring in het cyclisch werken en kennis van het leerlingvolgsysteem (bij voorkeur Magister).

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO PO Leraar LB
Arbeidsvoorwaarden
Tijdelijke aanstelling van 3 maanden met een vooruitzicht op een vaste benoeming voor onbepaalde tijd. In geval van collega in opleiding is alleen inschaling CAO PO oop schaal 7 mogelijk (WEC) en dient de bevoegdheid te behalen te zijn op 31 juli 2018 (anders kan het contract niet verlengt/vast worden)!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Middels een korte motivatiebrief en curriculum vitae kunt u reageren. Geschikte kandidaten worden persoonlijk gebeld om in overleg een afspraak te maken voor een gesprek voor de Kerstvakantie. Een meeloopdag / proefles en referentie-onderzoek behoren tot de procedure.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.