Vacature Docent NT2 m/v (0,5 - 1 fte) in Den Helder

Onderwijs

Over Scholen aan Zee

Naam school
Scholen aan Zee
Contactpersoon
Mevr. Vera Stobbelaar
Plaats
Den Helder
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Docent NT2 m/v (0,5 - 1 fte) 
Plaatsingsdatum
6-12-2017
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 1 fte
Omschrijving
Ben je op zoek naar een unieke werkplek?
Scholen aan Zee heeft 'm!
 
Voor de toekomst van onze leerlingen willen wij echt het verschil maken. Scholen aan Zee werkt daarom aan een innovatief leerklimaat, talentontwikkeling, persoonlijke leerroutes en maatwerk. Op de scholen Beroepsonderwijs aan Zee, Mavo aan Zee, Lyceum aan Zee, Schakel aan Zee en het Junior College wordt onderwijs gegeven aan zo’n 2.800 leerlingen. Scholen aan Zee biedt uitdagend onderwijs met een sterke digitale kern en fantastische faciliteiten, goed geoutilleerde schoolgebouwen en sporthallen.
 
Om leerlingen ook buiten de schoolcontext te laten leren, werkt Scholen aan Zee intensief samen met externe stakeholders in een Community College.

Schakel aan Zee
Schakel aan Zee is een school voor anderstaligen (EOA) tussen 12 en 18 jaar. Dat betekent dat wij de leerlingen onderwijzen in de Nederlandse taal evenals de Nederlandse gebruiken en gewoonten. Schakel aan Zee heeft een regionale functie. De leerlingen blijven op Schakel aan Zee tot het moment dat zij de Nederlandse taal voldoende beheersen om lessen te kunnen volgen op reguliere scholen; zij gaan dan schakelen.
 
Er wordt veelvuldig aan Nederlandse taal- en spreekvaardigheid gewerkt op diverse manieren. Verder volgen de leerlingen lessen in onder andere sociale vaardigheden, expressie en sport. Ook worden de vakken burgerschapsvorming, rekenen/ wiskunde en koken gegeven.  

Om onze ambities te realiseren, zoeken wij voor Schakel aan Zee:


DOCENT NT2 m/v (0,5 - 1 fte)


Functie
Wij zoeken ter uitbreiding op het team zo snel mogelijk 1 docent NT2 fulltime (of Nederlands) of 2 docenten NT2 parttime die breed inzetbaar zijn en passie hebben voor het werken met anderstaligen. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Functie-eisen
Creativiteit, flexibiliteit en de bereidheid om mee te denken over de verdere ontwikkeling van Schakel aan Zee zijn essentieel om deze functie uit te kunnen voeren. Hiernaast is een tweedegraads bevoegdheid NT2, Nederlands of een pabo-diploma vereist voor deze functie. Een goede rekenvaardigheid is een vereiste. Docenten met ervaring in ISK of EOA genieten de voorkeur.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De benoeming
Scholen aan Zee biedt je een uitdagende werkomgeving met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Je kunt gebruik maken van faciliteiten passend bij jouw functie. Je wordt benoemd in een passende salarisschaal volgens de CAO VO (afhankelijk van opleidingsachtergrond en werkervaring).
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie
Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Ria Peters, projectdirecteur Schakel aan Zee, telefoon 06-57787079 of per mail aan: r.peters@scholenaanzee.nl.

Sollicitatie
Je kunt je sollicitatie, bestaande uit een CV en motivatie, tot en met 15 december a.s. insturen door op de knop Solliciteren te klikken.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.