Vacature Docent Nederlands m/v in Den Helder

Onderwijs

Over Scholen aan Zee

Naam school
Scholen aan Zee
Contactpersoon
Mevr. de Regt
Plaats
Den Helder
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands m/v  
Plaatsingsdatum
5-12-2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Ben je op zoek naar een unieke werkplek?
Scholen aan Zee heeft 'm! 
 
Voor de toekomst van onze leerlingen willen wij echt het verschil maken. Scholen aan Zee werkt daarom aan een innovatief leerklimaat, talentontwikkeling, persoonlijke leerroutes en maatwerk. Op de scholen Beroepsonderwijs aan Zee, Mavo aan Zee, Lyceum aan Zee, Schakel aan Zee en het Junior College wordt onderwijs gegeven aan zo’n 2.800 leerlingen. Scholen aan Zee biedt uitdagend onderwijs met een sterke digitale kern en fantastische faciliteiten, goed geoutilleerde schoolgebouwen en sporthallen.
 
Om leerlingen ook buiten de schoolcontext te laten leren, werkt Scholen aan Zee intensief samen met externe stakeholders in een Community College.

Mavo aan Zee
Mavo aan Zee is een vooruitstrevende, moderne school. We hebben hard gewerkt aan een visie op gepersonaliseerd leren en wat voor school we willen zijn. Als docent heb je bij Mavo aan Zee de professionele ruimte om mee te denken en mee te werken aan deze visie. Je hebt passie voor het onderwijs en oog voor de individuele leerling.
 
Om onze ambities te realiseren, zoeken wij voor de Mavo aan Zee:

Een DOCENT NEDERLANDS m/v (0,6 fte)
 
Functie
Als docent verzorg je lessen aan leerlingen van de onderbouw (klas 1 en 2) van Mavo aan Zee. Hierbij zet je jouw digitale vaardigheden in om uitdagend onderwijs te verzorgen. Hiernaast evalueer je het lesprogramma en stel je dit waar nodig bij. Elke docent is verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage aan het duurzaam implementeren van een pedagogisch klimaat waarin rust, veiligheid en wederkerigheid kenmerkend zijn.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een gepassioneerde en creatieve docent met aantoonbare praktische ervaring. Je bent in staat leerlingen het vak op uitdagende wijze over te brengen en maakt hierbij gebruik van digitale hulpmiddelen. Hiernaast ben je in het bezit van competenties als samenwerken, adaptief vermogen, innovatievermogen en omgevingsbewustzijn. Je bent in het bezit van een passende tweedegraads bevoegdheid Nederlands. Ook kandidaten met  een PABO-achtergrond of zij-instromers worden uitgenodigd om te solliciteren.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De benoeming
Scholen aan Zee biedt je een uitdagende omgeving met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Je kunt gebruik maken van faciliteiten passend bij jouw functie. Je wordt benoemd in een passende salarisschaal volgens de cao VO afhankelijk van opleidingsachtergrond en werkervaring.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie en sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Hans van Beekum, directeur mavo, telefoon (0223) 540222 of h.vanbeekum@scholenaanzee.nl.  

Sollicitatie
Je kunt je sollicitatie, bestaande uit een CV en motivatie, tot en met 18 december a.s. insturen door op de knop Solliciteren te klikken.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.