Vacature Docent Nederlands 1e graad (locatie Doetinchem) in Doetinchem/Vorden

Onderwijs

Over Ulenhofcollege

Naam school
Ulenhofcollege
Contactpersoon
Mevr. C. Leeuwenburgh
Plaats
Doetinchem/Vorden
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
VMBO, Mavo, HAVO, VWO, Technasium
Beschrijving
Ulenhofcollege is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, vwo, tweetalig vwo en technasium met vestigingen in Doetinchem en Vorden.
  • in Doetinchem bevinden zich de afdelingen mavo, havo, vwo, tweetalig vwo en technasium
  • in Vorden zijn gevestigd de afdelingen gemengde leerweg en de beide varianten van de beroepsgerichte leerweg van het vmbo.
De missie van de school is de basis voor de strategische koers van het Ulenhofcollege:
Identiteit
Het Ulenhofcollege is een brede scholengemeenschap waar onderwijs en vorming plaats vinden vanuit de christelijke waarden. Kenmerkend voor de school zijn naast de bezinningsmomenten, respect voor elkaar, eerlijkheid en openheid, vertrouwen en dienstbaarheid.
Kwaliteit
Het Ulenhofcollege kent gevarieerde leersituaties en biedt kennis, vaardigheden en attitudevorming op hoogstaand niveau aan. Dit resulteert in de ontwikkeling van de persoonlijke én gemeenschappelijke kwaliteiten. Iedere leerling volgt in dit proces het onderwijsniveau dat in overeenstemming is met de eigen mogelijkheden.
Samen
Op het Ulenhofcollege doet iedereen mee. We voelen en nemen onze verantwoordelijkheid voor elkaar. Vanuit vertrouwen in elkaars kracht, mogelijkheden en kwaliteiten draagt iedereen, leerlingen, ouders, personeel en vrijwilligers, bij aan persoonlijke en gemeenschappelijke doelen en ambities. Op het Ulenhofcollege is iedereen een teamspeler.
Samen zoeken we naar mogelijkheden om grenzen te verleggen. Dit betekent dat we onze eigen horizon verbreden.
Sfeer en zorg
Vanuit deze missie bieden wij een leef- en werkklimaat waarin iedereen zich veilig voelt, verantwoordelijkheid draagt en persoonlijke kwaliteiten kan ontwikkelen. Er is oog en oor voor iedereen. Iedereen telt mee!

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graad (locatie Doetinchem) 
Plaatsingsdatum
4-12-2017
Met ingang van
8 januari 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,7000 fte.
Aantal uren
ca. 18 lessen
Omschrijving
Het Ulenhofcollege zoekt wegens ziekte door zwangerschap per 8 januari een:
 
Docent Nederlands 1e graad
voor ca. 18 lessen aan bovenbouw klassen havo-vwo, waaronder examenklassen

voor de locatie in Doetinchem.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Jouw Profiel
Je hebt hart voor de leerling, daagt hem uit tot ontdekking van nieuwe inzichten in een duidelijk gestructureerd leerklimaat. Je bent een teamspeler en onderschrijft de missie en visie zoals beschreven in het schoolplan, Een 1e graad onderwijsbevoegdheid en relevante werkervaring is gewenst

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VO en afhankelijk van opleiding, ervaring en laatste inschaling. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw D. Freriks, sectordirecteur. Telefoonnummer van het Ulenhofcollege is 0314-378787. Bekijk ook onze website: www.ulenhof.nl.
 
Jouw sollicitatie
Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en een recente CV via Meesterbaan versturen aan het Ulenhofcollege, ter attentie van mevrouw C. Leeuwenburgh, Personeelsfunctionaris. Je kunt solliciteren tot en met 11 december 2017.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.