Vacature Docent Nederlands, 2e graad in Almelo

Onderwijs

Over CSG Het Noordik

Naam school
CSG Het Noordik
Contactpersoon
Mevr. Monique Op de Weegh
Plaats
Almelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
VMBO, HAVO, VWO, Gymnasium
Beschrijving
CSG Het Noordik is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop. In totaal heeft de school, verspreid over de vestigingen, ongeveer 3300 leerlingen en 370 personeelsleden. Iedere vestiging heeft zijn eigen traditie en schoolcultuur en profileert zich hiermee binnen de kaders van de school.

Onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van mensen, zodat zij kunnen deelnemen aan vervolgonderwijs, werk en het maatschappelijke verkeer. Voor ons betekent dit dat elke leerling telt: iedereen verdient kwalitatief goed onderwijs en krijgt de mogelijkheid eigen talenten te ontwikkelen. In ons onderwijs vormen vakinhoud en vaardigheid het fundament en werken we daarnaast aan het ontwikkelen van een persoonlijke levenshouding. Dat doen we met een activerende didactiek en door samenwerkend leren.

Wij leren en werken in een sfeer van vertrouwen, openheid en aandacht. Wij houden rekening met talenten, eigenschappen en persoonlijke situaties van onze leerlingen en medewerkers. Al onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het christelijk geloof vorm en inhoud aan het onderwijs.

CSG het Noordik wil voor haar medewerkers een professionele werkgever zijn. Alle medewerkers dragen bij aan het gezamenlijk resultaat en aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Dit vereist van onze medewerkers een instelling waarbij onderlinge samenwerking, vertrouwen, respect en collegialiteit nadrukkelijk aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij als werkgever en medewerkers aandacht geven aan en kansen creëren voor eigen en andermans ontwikkeling. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk en werken met een permanent oog voor kwaliteit. Het bieden van mogelijkheden tot zelfontplooiing is vanzelfsprekend. Wij hebben scholingsplannen die uitgewerkt worden in een jaarlijks scholingsaanbod, waarop medewerkers kunnen intekenen. Daarnaast is het mogelijk om een eerste- of tweedegraads bevoegdheid te halen op kosten van de school. Aan alle personeelsleden wordt de mogelijkheid geboden een EHBO/AED-cursus en/of BHV-cursus te volgen.

Naast de bovenstaande scholingsmogelijkheden biedt CSG Het Noordik nog andere arbeidsvoorwaarden, zoals salarissen conform de CAO-VO gebaseerd op het functiewaarderingssysteem FUWA–VO,een gunstige eindejaarsuitkering, regelingen als het fietsplan, betaald-, en onbetaald ouderschapsverlof en bedrijfsfitness. Voor onderwijsondersteunend personeel zijn flexibele werktijden bespreekbaar. Dankzij de gunstige verlofregeling zijn onderwijsondersteunende personeelsleden alle schoolvakanties vrij net als de docenten. Met uitzondering van de zomervakantie. Deze vakantie is voor onderwijsondersteunend personeel vijf weken.

Kortom: kies voor een uitdagende functie bij een goede werkgever als
CSG Het Noordik, waarbij aandacht is voor zowel de mens als resultaat!
Bijzonderheden
Past ons profiel bij jou en wil je graag bij Het Noordik komen werken? Dan zijn we erg benieuwd naar jou en waarom jij denkt dat jouw profiel met dat van ons overeenkomt.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 2e graad 
Plaatsingsdatum
29-11-2017
Met ingang van
8 januari 2018
Referentienummer
CR
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
max 0,6544
Aantal uren
5 tot 19
Omschrijving
Docent Nederlands, 2e graad
CSG Het Noordik, C. van Renneslaan te Almelo (vmbo)

We zoeken een bevoegd docent Nederlands 2e graad die breed inzetbaar is voor onze vmbo-leerlingen in de onderbouw. Per 8 januari a.s. zijn er 5 lessen rekenen vacant per week (0,1814 fte / 6,7 klokuren). Per 9 februari a.s. zijn er 14 lessen Nederlands vacant, met daarbij het mentoraat en taken op gebied van RT en dyslexie. Het heeft onze voorkeur om de bovengenoemde vacante uren te combineren tot 1 vacature. In totaal hebben we 
per 9 februari a.s. een vacatureruimte van 19 vervangingslessen per week (0,6544 fte / 24,1 klokuren).  

 
Ons profiel 
Wij zijn een school met een christelijke grondslag. Wij geloven dat onze wortels ertoe doen voor de samenleving van morgen. Onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het geloof vorm en inhoud aan de activiteiten, werkwijze en omgang met leerlingen en collega’s. We vinden het vanzelfsprekend dat alle personeelsleden bijdragen aan het goed functioneren van hun team en de organisatie als geheel.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Jouw profiel
CSG Het Noordik komt graag in contact met bevoegde docenten op het betreffende vakgebied, of docenten die in het bezit zijn van een PABO-diploma, die de Nederlandse taal beheersen in woord en geschrift en die bij voorkeur geregistreerd staan in het lerarenregister. Onze docenten hebben de ambitie zichzelf blijvend te professionaliseren en willen bijdragen aan het vernieuwen en verbeteren van de onderwijspraktijk. 
We zijn op zoek naar docenten die resultaatgericht zijn en een visie hebben ontwikkeld en deze ook kunnen verwoorden op het gebied van zingeving, kwaliteitszorg, zorg en passend onderwijs, evenals leren en multimedia.

Binnen ons team past een bevoegd en ervaren docent 
die wil bijdragen aan de professionalisering binnen onze school. Pas je bovendien bij ons profiel? Dan zijn we op zoek naar jou.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Benoeming
Wij bieden voor deze vervangingsuren een contract via de Payroll voor de betreffende vervangingsduur, waarvan de einddatum op dit moment nog onbekend is. De functie is gewaardeerd in schaal LB volgens de CAO-VO (min. € 2.601,00 en max. € 3.978,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitatie
Past ons profiel bij jou? Dan zijn we erg benieuwd naar jou en waarom jij denkt dat jouw profiel met dat van ons overeenkomt. Vermeld tevens in je sollicitatie waarom je voor christelijk onderwijs wilt (gaan) werken.
Solliciteren kan uitsluitend via de(ze) site www.OnderwijsSelect.nl door gebruik te maken van de oranje knop (solliciteer direct). Je sollicitatiebrief kun je richten aan Monique Op de Weegh, medewerker HR en dient voor 12 december a.s. bij ons binnen te zijn. Na de sluitingsdatum wordt de vacature offline geplaatst.
NB. Onze vacatures worden, soms zonder ons medeweten, ook op andere vacaturesites geplaatst. Het is alleen mogelijk om te solliciteren via onze eigen site OnderwijsSelect.nl.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.