Vacature MBO Docent Nederlands in Rotterdam

Onderwijs

Over NIVVO Rotterdam

Naam school
NIVVO Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. D. Gil Corral
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
Pro, LWOO, VMBO, Mavo, HAVO, VWO, Gymnasium, Technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
MBO Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
24-11-2017
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,65
Omschrijving

Voor een MBO onderwijsinstelling in de regio Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een ervaren docent Nederlands. Het betreft een tijdelijke vacature van 0,65 fte verdeeld over 3 dagen.

Functie

De docent die wij zoeken is in staat de studenten te stimuleren en begeleiden, hij/zij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een grote didactische flexibiliteit en goed kan samenwerken. Een koppeling met de praktijk is een must.

Functie eisen

Wij vragen:
– Relevante opleiding en/of werkervaring;
– Breed pedagogisch- en didactisch repertoire;
– Leservaring op meerdere niveaus binnen MBO is een pré;
– Kennis van en ervaring met toetsing en examinering;
– Ervaring met toepassing van ICT in het onderwijs;
– Affiniteit met de doelgroep.

Aanbod

NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contract mogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, uitzenden of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO-onderwijs en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je professionele begeleiding en coaching zodat “the next step” binnen bereik komt!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.