Vacature Docent Nederlands (1e graad) in Amsterdam

Onderwijs

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Spinoza Lyceum
Contactpersoon
Dhr. N. Schreurs
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Spinoza Lyceum is een Daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl). Het is een openbare school waar gewerkt en geleerd wordt volgens de Daltonprincipes. De school kenmerkt zich door een open en tolerant leer- en werkklimaat. Het onderwijs op het Spinoza Lyceum vraagt om een actieve leerhouding van leerlingen en doet een groot beroep op zelfstandigheid en samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, betavakken en kunstvakken. Het Spinoza Lyceum buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo ten volle uit. We behalen in alle afdelingen goede resultaten.

Het Spinoza Lyceum is een actieve opleidingsschool voor de Universiteit van Amsterdam (ILO) en de Hogeschool (HVA). Met ongeveer 1250 leerlingen en ruim 120 medewerkers is het Spinoza Lyceum een overzichtelijke organisatie met een prettige werksfeer. We hebben een uitgebreid begeleidingsprogramma voor stagiairs en nieuwe collega’s.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (1e graad) 
Plaatsingsdatum
21-11-2017
Met ingang van
1 januari 2018 of ee
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3500
Aantal uren
7
Omschrijving
Ter vervanging van een van onze collega's zoeken wij met ingang 1 januari a.s. of eerder tot het einde van het schooljaar een enthousiaste docent Nederlands (1e graad). De omvang van de vacature bedraagt 0,3500 fte. Het gaat om de volgende klassen:  1 x 4 VWO klas en 2 x 5 VWO klassen + 2 dalton-uren.  

Ben je een ervaren docent? Maak jij onze leerlingen enthousiast voor je vak en werk je graag mee aan de ontwikkeling van je vak en de ontwikkeling van een professionele leergemeenschap? Werk je goed samen en ben je reflectief? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.