Vacature Docent Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Over De nieuwe Havo

Naam school
De nieuwe Havo
Contactpersoon
Mevr. G. Brandt
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
HAVO, VWO
Beschrijving
De nieuwe Havo is een openbare school voor HAVO/VWO met ongeveer 650 leerlingen. Het is een kleurrijke en veilige school, maar vooral een prettige omgeving om te leren én te leven. Onze school staat midden in de samenleving: wij gaan verbindingen aan met de buurt, bedrijven en bewoners. Als openbare school zijn wij toegankelijk voor alle leerlingen, ongeacht afkomst. De onderlinge gelijkwaardigheid van onze leerlingen vormt een leidraad voor ons handelen. Uitgangspunten zijn zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Onze school streeft ernaar om leerlingen mogelijkheden te bieden hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, zodat ze een diploma behalen dat het beste bij hen past.

De nieuwe Havo maakt deel uit van scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (ook wel kort: VOvA) is een scholengroep in Amsterdam met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties, verdeeld over de gehele stad en telt in totaal ongeveer 3000 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
16-11-2017
Met ingang van
5 december 2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,35 fte
Omschrijving
Kan jij onze leerlingen motiveren voor het vak Nederlands? Dan zijn wij in verband met een vervangingsvraag per 5 december 2017 t/m einde schooljaar op zoek naar jou! Het is mogelijk dat het aantal uren gedurende het schooljaar wordt uitgebreid.

Wat ga je doen als docent Nederlands?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen Nederlands aan onze havo 2 en havo 3 klassen. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?
  • een 1e of 2e graads bevoegdheid Nederlands;
  • Pedagogisch en didactisch bekwaam;
  • Aantoonbare ervaring met HAVO klassen;
  • Bevlogenheid!
 Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering. Het salaris wordt op basis van ervaring en leeftijd vastgesteld.  Je hebt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VO.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijvova.nl. Toch nog vragen? Neem contact op met mevrouw G. Brandt (afd. P&O), telefoonnummer: 020-5797119.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 20 november, via het online sollicitatieformulier òf per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 17/18 - 052.
 
Klik hier om direct online te solliciteren.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.