Vacature Docent Nederlands 2e graad in Heerhugowaard

Onderwijs

Over Johannes Bosco

Naam school
Johannes Bosco
Contactpersoon
Mevr. Sandra Glorie
Plaats
Heerhugowaard
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Het Trinitas College is een brede r.k. scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en lwoo. De school telt ca. 3400 leerlingen en 380 medewerkers. Behalve uit Heerhugowaard komen veel leerlingen uit andere plaatsen uit de regio.

Sinds 2006 is het Trinitas College gevestigd in twee fraaie nieuwbouwpanden, waar binnen het onderwijs kleinschalig is georganiseerd. De locatie Han Fortmann herbergt de sector havo-vwo, de locatie Johannes Bosco het vmbo. Ons onderwijs is erop gericht leerlingen in een prettige en veilige omgeving uitdagend en inspirerend onderwijs te bieden waarin hun talenten tot ontwikkeling komen. We ondersteunen hen om prima prestaties te leveren. Er zijn veel acitviteiten binnen en buiten de lessen. De school scoort hoog in kwaliteitsonderzoeken.

De medewerkers kunnen rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega's worden uitgebreid begeleid.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
14-11-2017
Met ingang van
01-01-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8300
Aantal uren
24
Omschrijving
Ben jij de docent Nederlands die onze bovenbouwleerlingen van het vmbo op betrokken wijze kennis van de Nederlandse taal en cultuur bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

Functie: Docent Nederlands, 2e graad
School en locatie: Trinitas College, Johannes Bosco
Ingangsdatum: 1 januari 2017
Soort dienstverband: Regulier, tijdelijk

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Nederlands op 2e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Het betreft een parttime functie van 24 lesuren (0,8300 wtf).

Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op de Premie ziektekostenverzekering en
diverse andere voordelen.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contactpersoon
Dhr. R.N.J. Lieshout
0725741021
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.