Vacature Docent Nederlands 2e graad in Leiden

Onderwijs

Over St. Sg. Leonardo Da Vinci Leiden

Naam school
St. Sg. Leonardo Da Vinci Leiden
Contactpersoon
Mevr. F. Bosman
Plaats
Leiden
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
LWOO, VMBO, Mavo, HAVO, VWO, Technasium
Beschrijving
De Stichting Scholengroep Leonardo da Vinci Leiden bestaat momenteel uit drie scholen:  Het Leonardo College (MAVO, HAVO, VWO, Topsport Talentschool) gevestigd aan de Noachstraat  en het Da Vinci College met de scholen Kagerstraat  (VWO, HAVO, MAVO, Technasium) en Lammenschans (MAVO , VMBO basis en kader, ISK). ISK staat voor Internationale Schakelklas die onderwijs biedt aan leerlingen van 12 tot 18 jaar die nog maar kort in Nederland wonen en die het Nederlands nog niet genoeg beheersen om de lessen in het reguliere onderwijs te volgen. Wij zijn er trots op dat we ons een opleidingsschool van Ros Rijnland mogen noemen.

In welke richting een leerling zich ook ontwikkelt, er is binnen de Scholengroep Leonardo da Vinci altijd een opleiding die past. Voor denkers en doeners. Van sportief tot creatief. Elke school heeft haar eigen aanbod, sfeer en identiteit.
We werken allemaal vanuit dezelfde kernwaarden: respect, verantwoordelijkheid en inzet.

Ons onderwijs kenmerkt zich door betekenisvol leren, oog voor diversiteit en persoonlijke begeleiding op maat. Natuurlijk gelden er duidelijke regels, een voorwaarde voor een plezierig leer- en werkklimaat.

We zoeken ambitieuze medewerkers die beschikken over een pro-actieve en flexibele instelling om vanuit de rol van docent of lid van het onderwijs ondersteunend personeel een bijdrage aan het ontwikkelen van ons onderwijs leveren.

Deze innovatieve scholen zijn gevestigd in onderwijsstad Leiden.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
13-11-2017
Met ingang van
01-01-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
06
Aantal uren
15
Omschrijving
Voor het Da Vinci College Lammenschans zoeken wij per 01-01-2018 een

Docent Nederlands, 2e graads, voornamelijk onderbouw VMBVO, ca. 0,6 fte M/V.

Het betreft een functie in schaal LB.  Deze functie is ook beschikbaar voor Lio’ers en zij-instromers


 Uiteraard verwachten wij van u constructieve en betekenisvolle lessen. Maar de Scholengroep Leonardo da Vinci staat voor meer. Onder het motto “Werken aan talent” staan wij voor talentherkenning en -ontwikkeling. Dit doen we door extra programma’s aan te bieden op het gebied van sport, kunst, dans en science. Tevens hebben we aandacht voor een goede balans tussen theorie en praktijk en bieden we ruimte voor het ontwikkelen van de persoonlijke kwaliteiten van leerlingen. Ook een leerling die extra zorg nodig heeft bieden wij een goede begeleiding. Natuurlijk hebben wij een gedegen lesprogramma, de uitstekende eindexamen resultaten van onze leerlingen bevestigen dit.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
U bezit  het vereiste diploma  en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied, daarnaast ben u flexibel en innovatief.
U beschikt over het inzicht om het talent bij de leerlingen te herkennen en te ontwikkelen en wilt ook uw eigen kwaliteiten en talenten verder ontwikkelen.
U herkent zich in onze manier van lesgeven en hebt de vaardigheden en het enthousiasme om dit op een motiverende wijze over te brengen op onze leerlingen.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
De Scholengroep Leonardo da Vinci  is een dynamische organisatie waar het op alle scholen prettig werken is. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Wij bieden vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van kwaliteiten en talenten.  Op grond van de CAO VO bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:  een fietsplan en mogelijkheden om via collectieve regelingen een ziektekostenverzekering, verzekeringen en financiële produkten af te nemen.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Tot 27 november 2017 kunt u reageren op deze vacature. Reacties die later binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen.
Voor eventuele vragen kunt u bellen of mailen met de heer I. Bergsma, directeur Da Vinci College Lammenschans,  06-41390053, IVBE@davinci-leiden.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.