Vacature Docent Nederlands, tweedegraad in ter apel

Onderwijs

Over RSG Ter Apel

Naam school
RSG Ter Apel
Contactpersoon
Dhr. Bangma
Plaats
ter apel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Hoofddoelstelling van de RSG Ter Apel is het invullen van onze zogenaamde regiofunctie: we willen zoveel mogelijk leerlingen uit onze regio uitstekend openbaar onderwijs aanbieden. Wij bieden onderwijs van vmbo-basis (incl. LWOO) tot en met atheneum. Met uitstekend bedoelen we onderwijs dat in een veilige leeromgeving plaatsvindt: leerlingen moeten zich thuis voelen bij ons. Dat proberen we te bereiken door duidelijkheid en structuur aan te bieden zodat leerlingen (maar ook hun ouders!) weten wat er van hen verwacht wordt, maar ook weten wat ze van ons kunnen verwachten. Het is eigentijds onderwijs dat rekening probeert te houden met verschillen tussen leerlingen (en hun behoeftes) en dat alle leerlingen uitdaagt om hun capaciteiten optimaal te ontwikkelen. Dit alles geldt ook voor onze zogenaamde zorgleerlingen. Leerlingen met leer en/of gedragsproblemen proberen we met extra begeleiding tot optimale ontplooiing te laten komen. We zijn van mening dat we door deze werkwijze onze leerlingen de kennis en vaardigheden kunnen laten verwerven die ze nodig hebben in hun toekomst als sociale en mondige burgers.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, tweedegraad 
Plaatsingsdatum
8-11-2017
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,9 - 1
Aantal uren
24
Omschrijving
Het gaat om lessen Nederlands in de klassen 1,2 en 3 mavo, kader en basis. De lessen zijn ingeroosterd op ma, di, do en vr.
Ook op een deel van de lessen kan gereageerd worden.
Ervaring en affiniteit met lesgeven aan leerlingen in kader en basis (met Lwoo) strekt tot aanbeveling.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Bij voorkeur een tweedegraads opleiding Nederlands. Ervaring en affiniteit met het lesgeven aan kader- en basisleerlingen (met Lwoo-indicatie) is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
lb
Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een tijdelijke aanstelling wegens zwangerschapsverlof tot einde schooljaar. Wellicht is een deel van de uren regulier beschikbaar in het volgende schooljaar, afhankelijk van de formatieruimte.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Inlichtingen over deze vacature kunt u inwinnen bij de heer I. Rensema, teamleider h/v, 06-15660886.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.