Vacature Docent Nederlands eerstegraad in ter apel

Onderwijs

Over RSG Ter Apel

Naam school
RSG Ter Apel
Contactpersoon
Dhr. Bangma
Plaats
ter apel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Hoofddoelstelling van de RSG Ter Apel is het invullen van onze zogenaamde regiofunctie: we willen zoveel mogelijk leerlingen uit onze regio uitstekend openbaar onderwijs aanbieden. Wij bieden onderwijs van vmbo-basis (incl. LWOO) tot en met atheneum. Met uitstekend bedoelen we onderwijs dat in een veilige leeromgeving plaatsvindt: leerlingen moeten zich thuis voelen bij ons. Dat proberen we te bereiken door duidelijkheid en structuur aan te bieden zodat leerlingen (maar ook hun ouders!) weten wat er van hen verwacht wordt, maar ook weten wat ze van ons kunnen verwachten. Het is eigentijds onderwijs dat rekening probeert te houden met verschillen tussen leerlingen (en hun behoeftes) en dat alle leerlingen uitdaagt om hun capaciteiten optimaal te ontwikkelen. Dit alles geldt ook voor onze zogenaamde zorgleerlingen. Leerlingen met leer en/of gedragsproblemen proberen we met extra begeleiding tot optimale ontplooiing te laten komen. We zijn van mening dat we door deze werkwijze onze leerlingen de kennis en vaardigheden kunnen laten verwerven die ze nodig hebben in hun toekomst als sociale en mondige burgers.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands eerstegraad 
Plaatsingsdatum
8-11-2017
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,46 - 1
Aantal uren
12 - 26
Omschrijving
Het gaat om lessen Nederlands in vwo-4, havo-4, havo-3 en vwo/havo-2. Daarnaast kan het  aantal lesuren uitgebreid worden tot 1 fte in klas 2 en 3 BB/KB.
De dagen waarop de lessen zijn ingeroosterd zijn ma, di ,do en vr.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Bij voorkeur een eerstegraads opleiding Nederlands of studerend daarvoor. Ervaring in de bovenbouw havo/vwo is een pre. Ook op een deel van de uren kan gereageerd worden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
lb , lc/ld bespreekbaar
Arbeidsvoorwaarden
Ongeveer 0,5 fte - 0,7 fte zijn tijdelijke uren met uitzicht op een vast dienstverband, afhankelijk van de beschikbare formatie. De overige uren zijn vervangingsuren wegens zwangerschapsverlof tot einde schooljaar.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie over deze vacature kunt u inwinnen bij de heer I. Rensema, teamleider h/v, 06-15660886.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.