Vacature Docent Nederlands – mbo in Rotterdam

Onderwijs

Over Scheepvaart en Transport College

Naam school
Scheepvaart en Transport College
Contactpersoon
zie vacaturetekst
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Werken bij de STC-Group betekent werken bij dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en het havenindustrieel complex. Met ruim 900 collega’s maken we aantrekkelijk en op de praktijk afgestemd onderwijs mogelijk op vmbo-, mbo-, hbo- en masterniveau. Met passie voor ons vak leiden wij (toekomstige) professionals op. Leren door te ervaren staat bij ons centraal.
 
Wil je werken bij een onderwijsorganisatie waar het draait om het delen van kennis en ervaring en het creëren van kansen voor jongeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands – mbo 
Plaatsingsdatum
3-11-2017
Omschrijving
Ter versterking van het mbo college Maritiem & Techniek zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime docent Nederlands.

Functieomschrijving:
Als docent Nederlands verzorg je lessen aan mbo’ers op niveau 2 tot en met 4, bol- en bbl. Daarnaast ben je mentor, speel je een rol bij de bpv-begeleiding en onderhoud je het lesmateriaal. Ook voer je intakegesprekken en neem je deel aan deelnemersbesprekingen. Je draagt bij aan de samenstelling van de onderwijsstof en het vernieuwen / ontwikkelen van het onderwijs binnen het vakgebied. Je bent een onderwijsvernieuwer die kan inspelen op veranderende onderwijsvragen. Je weet op een ondernemende manier jouw kennis van didactische methoden en technieken te combineren met jouw vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
De collega die wij zoeken:
  • is in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid;
  • heeft uitstekende kennis van de Nederlandse taal en beheerst deze vloeiend in woord en geschrift;
  • is in staat enthousiasme en ervaring voor het eigen vak over te brengen op jongeren;
  • is accuraat, communicatief, stressbestendig en flexibel;
  • heeft ervaring met mbo niveau 2, 3 en 4.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Cor van Wijngaarden, onderwijsmanager Rijn- en binnenvaart. Telefoon 010 - 448 60 00.
Je sollicitatie kun je tot 1 december 2017 sturen naar: STC Group, Afdeling HRM o.v.v. docent Nederlands, Postbus 63140, 3002 JC ROTTERDAM. Of stuur een e-mail met CV en motivatie naar sollicitaties@stc-r.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.