Vacature Intern begeleider in Schalkhaar

Onderwijs

Over Nicolaasschool

Naam school
Nicolaasschool
Contactpersoon
Mevr. Oosterwechel
Plaats
Schalkhaar
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
 De Nicolaasschool is een prachtige, moderne dorpsschool waar ruim 40 personeelsleden werkzaam zijn.  De 435 leerlingen zijn verdeeld over 17 groepen. We hebben 5 groepen 1/2 en vanaf groep 3 zijn alle groepen dubbel. In deze jaargroepen ondersteunen de parallelcollega’s elkaar bij alle voorkomende werkzaamheden en activiteiten. 

Naast de individuele ontwikkeling vinden wij het groepsproces en de veiligheid binnen een groep zeer belangrijk.

Het bevorderen van zelfstandigheid en samenwerken is een van onze prioriteiten. We maken hiervoor gebruik van coöperatieve werkvormen.  Binnen ons team zijn wij actief met “leerKRACHT”: een werkwijze waarbij leren van en met elkaar, een belangrijke pijler is waardoor wij ons steeds vernieuwen en verder ontwikkelen.

 Onze school is een één-pitter: een school met een bestuur. Veel activiteiten van de Brede School en de BSO bevinden zich in de Nicolaasschool. Alle betrokkenen werken nauw samen. Hoewel we een grote school zijn, vinden wij saamhorigheid en gezelligheid

Vacature

Functietitel
Intern begeleider 
Plaatsingsdatum
12-10-2017
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving

Het Bestuur r.k. Scholen te Schalkhaar vraagt voor haar Nicolaasschool:
Een ervaren interne begeleider voor de groepen 6-7-8 (0,4 fte)
Een enthousiaste, daadkrachtige leerkracht voor groep 8 (0,4 fte -do/vr)
Een combinatie van beide vacatures heeft de voorkeurDe Nicolaasschool is een prachtige, moderne dorpsschool waar ruim 40 personeelsleden werkzaam zijn.
De 435 leerlingen zijn verdeeld over 17 groepen. We hebben 5 groepen 1/2 en vanaf groep 3 zijn alle groepen dubbel. In deze jaargroepen ondersteunen de parallelcollega’s elkaar bij alle voorkomende werkzaamheden en activiteiten.
Naast de individuele ontwikkeling vinden wij het groepsproces en de veiligheid binnen een groep zeer belangrijk.
Het bevorderen van zelfstandigheid en samenwerken is een van onze prioriteiten. We maken hiervoor gebruik van coöperatieve werkvormen.
Binnen ons team zijn wij actief met “leerKRACHT”: een werkwijze waarbij leren van en met elkaar, een belangrijke pijler is waardoor wij ons steeds vernieuwen en verder ontwikkelen.
 
Onze school is een één-pitter: een school met een bestuur. Veel activiteiten van de Brede School en de BSO bevinden zich in de Nicolaasschool. Alle betrokkenen werken nauw samen. Hoewel we een grote school zijn, vinden wij saamhorigheid en gezelligheid belangrijk!
Wij nodigen u uit om te komen werken in een boeiend, dynamisch en hecht team. In ons werk houden wij het belang van de kinderen altijd voor ogen.
De Nicolaasschool is een open school waar iedereen zich thuis voelt.
 
Ons motto is dan ook:
Nicolaasschool, de ruimte om samen te leren, te groeien en te bloeien.


 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie


Heeft u interesse, stuur dan voor 1 november uw sollicitatiebrief met CV aan mevrouw A. van den Ende, directeur van de school: nicmt@nicolaasschool.net
Voor verdere informatie kunt u ook bij haar terecht: Tel. 0570-621922

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.