Vacature Groepsleerkrachten gezocht gr.1 t/m 8 in Haarlem

Onderwijs

Over Stichting Spaarnesant

Naam school
Stichting Spaarnesant
Contactpersoon
Mevr. A. van der Klein
Plaats
Haarlem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Spaarnesant is het bevoegd gezag van alle 26 openbare scholen voor primair, speciaal primair en speciaal onderwijs in de gemeente Haarlem. Bij Spaarnesant werken ongeveer 850 personeelsleden aan goed onderwijs voor ongeveer 6800 leerlingen. Spaarnesant is een open onderwijsinstelling die staat voor maximale ontplooiing van al haar leerlingen. De scholen van Spaarnesant bieden de leerlingen een passend onderwijsaanbod en vinden het belangrijk dat zij gelukkig zijn op school. Leerlingen van Spaarnesant maken goed voorbereid en met zelfkennis en zelfvertrouwen hun volgende stap in het onderwijs en in de maatschappij. De scholen van Spaarnesant hebben onder verantwoordelijkheid van de directeur een grote ruimte om zelf invulling te geven aan goed onderwijs en een eigen onderwijsprofiel in relatie tot de omgeving.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkrachten gezocht gr.1 t/m 8 
Plaatsingsdatum
12-10-2017
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 tot 1,0
Omschrijving
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dus wil jij, samen met ons, werken aan onze ambities? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
Ontdek wat voor impact je kunt maken binnen Spaarnesant. Als je bij Spaarnesant werkt, maak je deel uit van een plezierige, inspirerende en een mensgerichte organisatie. Bij Spaarnesant werken we samen voortdurend aan een betere toekomst voor ons allemaal. Ontwikkeling staat hierbij centraal: als jij groeit, groeit Spaarnesant ook. Ons personeelsbeleid is daarbij gericht op het beste uit jezelf te halen.

Voor onze scholen in Haarlem zijn wij op zoek naar groepsleerkrachten voor alle groepen. De werkdagen zijn in onderling overleg. De werktijdfactor is bespreekbaar en ligt tussen wtf 0,4 en 1,0. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Ben jij iemand die:
  • Onderwijsbevoegdheid heeft of bijna is afgestudeerd 
  • Bereid is om mee te werken aan onderwijsvernieuwing
  • Een visie op passend onderwijs heeft
  • Een duidelijke structuur kan bieden aan leerlingen
  • Gericht is op samenwerken
  • Een enthousiaste en positieve instelling heeft        
Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De betrekkingsomvang van deze vacature is WTF 0,4 tot 1,0 (in overleg). Het salaris heeft een carrièrepatroon van leerkracht LA volgens de CAO 2016- 2017.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan per e-mail op pz@spaarnesant.nl. Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Anja van der Klein op dinsdag, woensdag en donderdag via het algemene nummer 023-5430100.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.