Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over Asvo

Naam school
Asvo
Contactpersoon
Dhr. Schrijer
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier, Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Asvo is een algemeen bijzonder school met 2 onderwijsconcepten, te weten Montessori en Vernieuwingsonderwijs. Vernieuwingsonderwijs is bij ons traditioneel onderwijs met differentiatie en een aantal aspecten van traditionele vernieuwers. Meer informatie op onze website.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
12-10-2017
Met ingang van
01-01-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0000
Omschrijving
Basisschool ASVO te Amsterdam zoekt per 1 januari 2018 een
 
Leerkracht Middenbouw (wtf 1,000 of combinatie parttime)
 
Ben jij kindgericht, creatief en communicatief? Sta je stevig in je schoenen en sta je open voor een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn een betrokken, enthousiast en collegiaal team. Starters bieden wij graag ondersteuning.
 
Asvo-school
De Asvo is een basisschool met een eigen unieke karakter. De school staat op een mooie locatie midden in het centrum van Amsterdam en heeft twee onderwijsrichtingen, het montessorionderwijs en het reguliere onderwijs. De Asvo is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Het is een buurtschool waarbij veel kinderen op een hoog niveau uitstromen. Onze school staat voor kwalitatief basisonderwijs en het stimuleren van leerlingen om hun talenten optimaal te ontplooien.  Er worden extra vakleerkrachten en onderwijsassistenten ingezet. Er is veel aandacht voor Kunst & Cultuur.
Onze school geniet een uitstekende reputatie. Er is veel plezier, duidelijkheid én rust! We werken continu aan verdere kwaliteitsverbeteringen. Het personeel is trots dat zij op de Asvo werkt.
Respect als norm in de onderlinge omgang staat bij ons hoog in het vaandel.
 
De functie
De Asvo is op zoek naar een groepsleerkracht (m/v) voor vijf dagen per week voor groep 5. De leerkracht geeft les aan de reguliere afdeling.
Wij houden van gezelligheid. Het reguliere team is enthousiast, gedreven en volop in beweging; kortom een dynamische werkomgeving.
 
Functie profiel
  • Een professionele en collegiale werkinstelling.
  • Zelfreflectie ga je niet uit de weg.
  • Humor, enthousiasme en relativeringsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekende kwaliteiten.
  • Je werkt zorgvuldig en beschikt over goede organisatorische vaardigheden.
  • Het bezit van een po-onderwijsbevoegdheid is een voorwaarde. 
    Ben je enthousiast en vol werklust, acht je jezelf goed inzetbaar, werk je graag in teamverband of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat wij je te bieden hebben, schrijf een sollicitatiebrief en stuur deze naar onderstaand mailadres.
     
Sollicitaties kun je vóór 1 november 2017 richten aan het bestuur van de Asvo, t.a.v. de algemeen directeur de heer H. Schrijer
h.schrijer@asvo.nl
Frederikplein 37
1017XL Amsterdam
020-6269005
 
Kijk ook op www.asvo.nl
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
La
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.