Vacature docentent Nederlands 2e graad in Rotterdam

Onderwijs

Over CSG Calvijn - Meerpaal

Naam school
CSG Calvijn - Meerpaal
Contactpersoon
Dhr. W. Norder
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Zorgvestiging Calvijn Meerpaal (Rotterdam-Oost) is dé school waar leerlingen zich in een veilige omgeving kunnen ontplooien en waar mogelijke schade op sociaal-emotioneel en/of didactisch gebied hersteld kan worden. 
 
Leerlingen die gebaat zijn bij extra ondersteuning en in voldoende mate gemotiveerd zijn om onderwijs te volgen én voldoen aan de criteria gesteld door de Regionale Verwijzingscommissie (RVC), krijgen binnen Calvijn Meerpaal de gelegenheid een regulier vmbo-diploma (bb, kb of tl) te behalen. Ook kunnen leerlingen via de Commissie voor de Indicatiestelling in aanmerking komen voor leerlinggebonden financiering (rugzak). Indien noodzakelijk kunnen leerlingen een driejarige onderbouwperiode volgen. Na de onderbouw kunnen de leerlingen onderwijs volgen in de basisberoepsgerichte, de kaderberoepsgerichte, of de theoretische leerweg. Leerlingen die een beroepsgerichte (BB,KB) leerweg kiezen, volgen deze in het intersectoraal programma Dienstverlening en Commercie.

Vacature

Functietitel
docentent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
11-10-2017
Soort vacature
Parttime
FTE
0,5-0,8
Aantal uren
13-20
Omschrijving

Als je enthousiast bent over je vak, maar nog enthousiaster om met leerlingen om te gaan, die zorg nodig hebben (leerachterstand, dyslexie, ADHD, autisme, etc), dan kan je op onze vestiging  een aanwinst zijn in ons enthousiaste team.
 
Als je geïnteresseerd bent, solliciteer dan direct.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
bevoegdheid 2e graad Nederlands of in opleiding daarvoor.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.