Vacature Docent Nederlands 1e graads (vervanging zwangerschapsverlof) in Hoofddorp

Onderwijs

Over KSH

Naam school
KSH
Contactpersoon
Mevr. Pernot
Plaats
Hoofddorp
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Wie zijn wij?
De KSH is een middelgrote school in Hoofddorp, gemeente Haarlemmermeer. De school heeft een mavo, havo, atheneum en gymnasiumafdeling en telt ongeveer 1000 leerlingen. Onze missie: “iedere leerling haalt het beste uit zichzelf, zowel op het gebied van kennis als in de vorming van het persoonlijk karakter”. Persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling zijn onze kernwaarden.

We zetten ons met liefde in om leerlingen te laten ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en wat ze vinden.
Een leerling haalt het beste uit zichzelf in een veilige, prettige en sfeervolle omgeving met een goed onderwijsaanbod en ruimte voor creativiteit. Door een goed onderwijsaanbod, voortdurende zorg en begeleiding en een breed naschools aanbod op gebied van sport, muziek en cultuur, stimuleren wij leerlingen hun talenten optimaal te benutten, zodat zij goed voorbereid een vervolgopleiding kunnen starten.

 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads (vervanging zwangerschapsverlof) 
Plaatsingsdatum
10-10-2017
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0.8
Aantal uren
ca. 20
Omschrijving
Wat zoeken wij?
Wat wij belangrijk vinden voor onze leerlingen geldt zeker voor onze medewerkers! Binnen KSH word je als medewerker persoonlijk gezien en gewaardeerd en dat neem je vervolgens mee richting je leerlingen. Zo creëren we met elkaar een cultuur van elkaar waarderen, waarin we ruimte krijgen om verder te groeien. We zijn op zoek naar collega’s met affiniteit voor leerlingen in het algemeen en MAVO leerlingen in het bijzonder. Je weet ze uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. De sectie Nederlands is sterk gericht op samenwerking en zoekt een collega met grote affiniteit voor de MAVO leerling. Ben je nog in opleiding én heb je aantoonbare leservaring? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat krijg je?
Een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie. Het betreft een tijdelijke aanstelling i.v.m. vervanging collega wegens zwangerschapsverlof voor de periode van 5 november 2017 t/m 24 februari 2018. Onze school biedt goede carrièreperspectieven. Inschaling geschiedt conform de CAO VO, beschrijving en functie-eisen voor LB, LC en LD zijn aanwezig. Daarnaast kent KSH een goede begeleidingsstructuur voor nieuwe collega’s.
 
De KSH maakt onderdeel uit van Stichting IRIS (www.stichtingiris.nl). Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Word jij onze nieuwe collega?
Dan zien we je CV met motivatie graag zo snel mogelijk tegemoet!


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.