Vacature Docent NT2 in Amersfoort

Onderwijs

Over Het Element, Taalcentrum

Naam school
Het Element, Taalcentrum
Contactpersoon
Mevr. E.G.M. van Gemeren
Plaats
Amersfoort
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
Het Taalcentrum van het Element is een school voor anderstalige leerplichtige leerlingen van 12 tot en met 18 jaar, die zich de Nederlandse taal zo snel mogelijk eigen willen maken. Dit is van groot belang om vlot door te kunnen stromen naar het reguliere voortgezet onderwijs. De kleinschaligheid vormt mede de basis van een veilig schoolklimaat. Veiligheid vindt zijn oorsprong in respect voor elkaar en begrip voor verschillen in cultuur, verleden en godsdienst. Op het Taalcentrum willen wij onze leerlingen begeleiden bij het zich eigen maken van de Nederlandse taal en onze cultuur en helpen wij hen een eigen plek te verwerven in onze samenleving.

Vacature

Functietitel
Docent NT2  
Plaatsingsdatum
9-10-2017
Met ingang van
eind november
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4-1,0
Omschrijving
Voor de vestiging Taalcentrum, locatie de Ringslang in Amersfoort zoeken wij regelmatig docenten NT2/Nederlands. De aanwas van leerlingen is bij een internationale schakelklas altijd onvoorspelbaar. Wij verwachten per eind november weer een klas te gaan opstarten en zoeken daarvoor een docent NT2/Nederlands voor 0,4-1,0 fte. Stuur, als u interesse heeft bij ons te werken, uw sollicitatie naar vacatures@hetelement.eu.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste docent, die beschikt over een adequate onderwijsbevoegdheid. U heeft bij voorkeur ervaring met NT2 en/of ISK-onderwijs. Kandidaten met een afgeronde pabo-opleiding worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. We zoeken een teamspeler die ontwikkelingsgericht, flexibel, ondernemend en zelfstandig is. U beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden passend bij de doelgroep.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende functie waarin u uzelf verder kunt ontwikkelen. Daarnaast een prettige werksfeer in een kleinschalige omgeving en een collegiaal team. Het betreft een tweedegraads LB-functie. Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van uw huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke aanstelling. Een mogelijke verlenging bij goed functioneren is afhanekleijk van het aantal leerlingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie over deze vacature kunt u inwinnen bij Marleen Miedema, afdelingsleider op telefoon (033) 2000324. Wij zien uw sollicitatie in de vorm van uw motivatiebrief en C.V. graag zo spoedig mogelijk- bij voorkeur per e-mail – tegemoet. Uw sollicitatie kunt u richten aan de heer J. Prenger, waarnemend directeur het Element/Taalcentrum (vacatures@hetelement.eu).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.