Vacature Docent Nederlands (2e graads) in Bemmel

Onderwijs

Over Over Betuwe College Bemmel

Naam school
Over Betuwe College Bemmel
Contactpersoon
Mevr. Wendy van Moerkerk
Plaats
Bemmel
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Over Betuwe College Bemmel
 
Het OBC Bemmel biedt leerlingen een gedegen opleiding vmbo-t, havo of vwo aan, in een school waar iedereen elkaar kent en waar zorg en aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staan. Maar we doen meer: vanuit de veilige basis willen we voor onze leerlingen een venster op de wereld zijn, de wereld waarin zij na hun schoolloopbaan verder werken. We halen de buitenwereld de school binnen en we trekken er op uit. Dat doen we in het kader van een onderwijsprogramma dat veel aandacht besteedt aan kunst en cultuur, internationalisering, sport en bewegen, ondernemerschap en aan de exacte vakken. Onze tweetalige opleiding havo en vwo, waarin de leerlingen vanaf de eerste schooldag worden ondergedompeld in Engelstalige sferen, is bij uitstek de plek waar de buitenwereld en de school elkaar continu treffen; geheel terecht hanteert de tweetalige afdeling de slogan ‘Open up your world’.
 
OBC Bemmel kent ongeveer 1900 leerlingen verdeeld over twee gebouwen. Op de Essenpas is ons vmbo-t gehuisvest en op de Heister het havo en vwo. Om al die leerlingen hun eigen plek te geven, delen we de school op in afdelingen. Iedere afdeling heeft een eigen team en een eigen teamleider. De afdelingen zijn herkenbaar, met eigen werkkamers in het gebouw aanwezig. Leerlingen kunnen met hun vragen en problemen terecht op die werkkamers, waar ze ook weer hun docenten tegenkomen. Zo maken we kleine, vertrouwde plekken binnen de school.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (2e graads) 
Plaatsingsdatum
7-10-2017
Met ingang van
Zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
± 0,45
Aantal uren
12
Omschrijving
Ben jij een docent Nederlands en wil jij leerlingen enthousiasmeren voor je vak? Zoek jij een uitdagende baan op een school in Gelderland? Reageer dan op deze vacature!

Functie
Docent Nederlands (2e graads, LB)

Omvang
± 0,45 fte tijdelijk met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Niveau
Vmbo-t

Ingangsdatum
Zo spoedig mogelijk

Contact
Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met de heer P. Kerrebijn, teamleider Vmbo-t onderbouw OBC Bemmel De Essenpas, via telefoonnummer: 0481-470290. Heb jij interesse in een nieuwe stap in jouw carrière, stuur dan je gemotiveerde sollicitatie z.s.m. naar: vacature@scholengroepomb.nl

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
2e graad bevoegdheid voor Nederlands is vereist.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.