Vacature Accountmanager in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Accountmanager 
Plaatsingsdatum
13-9-2017
Met ingang van
1 december 2017
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Vanuit het college Welzijn & Gezondheid zijn wij op zoek naar een accountmanager (0,8-1,0 fte). De accountmanager werkt aan, en onderhoudt een netwerk van duurzame relaties in het werkveld van dit college. Dit doe je in nauwe samenwerking met de collegedirecteur en de opleidingsmanagers. Op proactieve wijze bouw je dit netwerk verder uit, en je bent sensitief als het gaat om potentiële opleidingsplaatsen of opleidingsmogelijkheden in het werkveld.

Je adviseert het management op strategisch- en tactisch niveau over de implementatie en uitvoering van vastgesteld beleid o.a. op het gebied van relatiebeheer en de implementatie en uitvoering van de overeengekomen maatwerktrajecten.
Tevens stimuleer je het bewustzijn bij opleidingsmanagers en teams voor wat betreft het belang van relatiebeheer en het binnenhalen van maatwerktrajecten.

Je initieert en draagt zorg voor de voorbereiding, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van maatwerktrajecten en contractactiviteiten en daarmee samenhangend beleid. Daarnaast richt jij je op het samenstellen van marketing- en businessplannen voor nieuw te starten projecten; het tijdig bijsturen van de uitvoering van activiteiten indien resultaten en/of ontwikkelingen daartoe aanleiding geven en het op de hoogte blijven van alle interne en externe ontwikkelingen die van invloed zijn op de organisatie. Deze ontwikkelingen vertaal je naar kansen voor bedrijven, instellingen en ROC’s  door middel van voorstellen voor maatwerktrajecten, inclusief prijsafspraken.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Beschik jij over:
- hbo+/academisch werk- en denkniveau?
- aantoonbare relevante ervaring in het vakgebied?
- een relevant netwerk in de zorg, bij voorkeur in het
  verzorgingsgebied van dit college?
- inzicht in maatschappelijke- en arbeidsmarktontwikkeling in relatie tot
  het mbo onderwijs?
- acquisitievaardigheden?
- inzicht in het netwerk van externe bedrijven en instellingen?
- ervaring in het ondersteunen en adviseren van het management bij
  het vertalen van ontwikkelingen in de markt op het gebied van
  onderwijs en arbeid in maatwerkoplossingen en het realiseren
  van netwerk?

En ben jij:
- enthousiast over je vak?
- pro-actief?
- en een echte verbinder?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
11
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan met ingang van 1 december 2017 voor één jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen bij ongewijzigde organisatieomstandigheden en goed functioneren.
De functie van accountmanager is ingedeeld in salarisschaal 11. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.553,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór 6 oktober het sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. 
Voor nadere informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Gusta van der Zanden (collegedirecteur), telefoonnummer: 038-8503513.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.