Vacature docent Nederlands in Tilburg

Onderwijs

Over De Rooi Pannen

Naam school
De Rooi Pannen
Contactpersoon
Dhr. C.J.C.M. Pheninckx
Plaats
Tilburg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De Rooi Pannen is een vertikale scholengemeenschap voor VMBO en MBO in de sectoren Handel, Horeca, Vormgeving en Toerisme en Recreatie. De school telt thans zo'n 8900 leerlingen en 870 personeelsleden verdeeld over 10 autonome onderwijsafdeling in Tilburg, Breda en Eindhoven. De Rooi Pannen brengt ondernemen in de praktijk. Ondernemende leerlingen, kleinschaligheid en interne praktijk zijn belangrijke (beleids)peilers.

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
13-9-2017
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 / 0,8
Omschrijving
Docent(en) Nederlands (m/v)
voor 2 verschillende onderwijsteams:
 
  • 0,5 fte i.v.m. vervanging voor ziekte.
  • 0,8 fte i.v.m. vervanging voor ziekte èn vanaf 12 januari 2018 vervanging van zwangerschapsverlof.
     
Binnen de afdeling werken we met drie onderwijsteams. De docent Nederlands gaat lesgeven binnen het team waar de vakspecifieke horecaopleidingen van kok en gastheer/-vrouw niveau 2 en 3 worden verzorgd òf binnen het team waarbinnen verschillende opleidingen niveau 4 worden verzorgd. Naast het verzorgen van de lessen gaat het in beide teams ook om het plannen en afnemen van de examens Nederlands.
 

  •  

     

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Van de kandidaat verwachten we dat hij/zij pedagogisch/didactisch bekwaam is, makkelijk contact maakt met leerlingen van uiteenlopende niveaus en in staat is deze leerlingen te
motiveren. Klassenmanagement en organisatorische vaardigheden zijn competenties die we graag terug zien in onze nieuwe collega.
 
Wij verwachten van de docent Nederlands:
  • een tweedegraads bevoegdheid of in de laatste fase van de lerarenopleiding hiervoor;
  • kennis van de horecabranche of werkervaring in de horeca;
  • dat hij/zij een teamspeler is met een frisse kijk op taalonderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden

 
Wij bieden een aanstelling tot einde schooljaar met uitzicht op voortzetting in het nieuwe schooljaar. De docentenfunctie kent een carrièrepatroon schaal LB (min. € 2.687,00 en max. € 4.019,00 bruto/maand bij een volledige weektaak). Ten aanzien van de arbeidsvoorwaarden geldt de CAO-MBO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Henk Peters (adjunct-directeur MBO Breda), telefoon 013 850 4012. Wanneer je wilt solliciteren kun je jouw brief, voorzien van een CV, vóór 27 september a.s. zenden aan dhr. C.J.C.M. Pheninckx, voorzitter College van Bestuur in Tilburg of naar pz@derooipannen.nl.
 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.