Vacature Leerkracht Aurum in Lelystad

Onderwijs

Over Eduvier Onderwijsgroep

Naam school
Eduvier Onderwijsgroep
Contactpersoon
Mevr. Tolner
Plaats
Lelystad
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Leerkracht Aurum 
Plaatsingsdatum
13-9-2017
Met ingang van
1 oktober 2017
Referentienummer
2017-23
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Aantal uren
40
Omschrijving

Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we ook arbeidstoeleidingstrajecten. Tot slot verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
De locatie
Het Aurum college VSO is een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs (12 t/m 20 jaar). De school biedt onderwijs aan leerlingen op het niveau havo en vwo. Wij bieden de leerlingen een leeromgeving waarin de leerlingen zich op sociaal-emotioneel gebied en wat betreft kennis en vaardigheden goed kunnen ontwikkelen: een leeromgeving die aansluit bij hun onderwijs ondersteuningsvraag en talenten.
 
De functie
Als groepsleerkracht/mentor geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Je stelt Ontwikkeling Perspectief Plannen (OPP) op en voert deze uit. Ook onderhoud je contacten met ouders, scholen en instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of Pabo
Functie-eisen
Jouw profiel
  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of relevante lerarenopleiding, een afgeronde Master SEN is een pré.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving  te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het speciaal onderwijs aan de slag.
 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Aurum maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 3.826,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). De functie is beschikbaar per 1 oktober 2017.
 
Meer informatie?
Wil je meer weten over Eduvier onderwijsgroep of over bovengenoemde locatie bezoek dan onze website www.eduvier.nl. Voor specifieke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Peter Nooitgedagt, directeur VSO Lelystad/Emmeloord op telefoonnummer
06 - 12 67 32 97.
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie vóór 20 september 2017 naar vacature@eduvier.nl onder vermelding van het vacature nummer 2017-23.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.