Vacature Techniekdocent in Harderwijk

Onderwijs

Over SOMA College

Naam school
SOMA College
Contactpersoon
Afd. Werving & Selectie
Plaats
Harderwijk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Het SOMA College is een kleinschalige vakschool. Ongeveer 1000 deelnemers volgen een mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4. Het SOMA College is gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk en beschikt over een schoolgebouw, 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een schoolcampus.

Werken bij het SOMA College betekent werken bij dé mbo vakinstelling in Nederland voor opleidingen in grond-, water-, en wegenbouw. In twee tot vier jaar tijd worden jonge mensen bij ons opgeleid voor een beroep in de infra branche. Het SOMA College is een landelijke mbo-opleiding met een uniek karakter.

Vacature

Functietitel
Techniekdocent  
Plaatsingsdatum
11-9-2017
Met ingang van
per direct
Referentienummer
2017/01
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0 fte
Omschrijving
Als docent Mobiele Werktuigen heb je veel kennis en vaardigheden in de aspecten die samenhangen met het onderhouden van GWW machines. Je bent door je kennis breed inzetbaar voor de vakken hydrauliek, elektrotechniek, motoren, machinekennis en metaal.

Je vindt het een uitdaging om vanuit je eigen kennis en ervaring jongeren het vak bij te brengen. Als docent werk je samen met een team van collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat in grote mate is afgestemd op de praktijk. Vooral begeleid je individuele en groepen deelnemers in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke
aspecten zijn. Als docent verzorg je zowel theorie als praktijklessen. Je hebt een duidelijke visie op modern onderwijs en de daarbij behorende opleidingsbehoeften voor de toekomst.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen

Voor deze afwisselende baan zoeken we een docent met lesgevende bevoegdheid of iemand die bereid is dit te leren. Je werkt graag met de doelgroep (jongeren van 16-21 jaar) en hebt uitstekende pedagogische vaardigheden. Je kunt op alle niveaus aansluiten bij de deelnemers door te differentiëren. Je hebt affiniteit met de GWW-sector en hebt een brede (civiel) technische achtergrond.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
marktconform maandsalaris
Arbeidsvoorwaarden
De cao mbo is van toepassing. Onderdeel van het jaarsalaris is, naast vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld: 30 vakantiedagen en betaald ouderschapsverlof.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voldoe jij aan het profiel? Dan is een baan bij het SOMA College wat voor jou! Wie werkt bij het SOMA College werkt mee aan het opleiden van bewuste en maatschappelijk betrokken en zelfstandige jongeren.

Voor meer informatie neem je contact op met Bea Meijer, opleidingsmanager, tel. 0341-499100 of bea.meijer@soma-college.nl. Solliciteren? Mail een korte motivatiebrief met CV aan Annette Matthezing via solliciteren@soma-college.nl.
Voor meer vragen over de procedure, bel 06 - 13693131.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.