Vacature Docent NT2 en/of rekenen in Arnhem

Onderwijs

Over Vmbo 't Venster

Naam school
Vmbo 't Venster
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Vmbo ’t Venster in Arnhem biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan. Het onderwijs wordt in de onderbouw en bovenbouw aangeboden in drie profielen: sport, kunst & cultuur en business. ’t Venster is een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Daarnaast is er een Internationale Schakelklas (ISK), die leerlingen uit allerlei landen voorbereidt – met name wat betreft de Nederlandse taal – op de overstap naar een vervolgopleiding.

Vacature

Functietitel
Docent NT2 en/of rekenen  
Plaatsingsdatum
11-9-2017
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 - 1,0
Omschrijving
  ’t VENSTER ZOEKT OP KORTE TERMIJN ENTHOUSIASTE
 Docenten NT2 en/of Rekenen voor de afdeling ISK    0,4 -1,0 fte

DE UITDAGING
In verband met uitbreiding, zijn wij voor de afdeling ISK (Internationale Schakel Klassen) op korte termijn op zoek naar enthousiaste docent(en) NT2 en  docent(en) rekenen.
Als docent zorg je ervoor dat leerlingen uit verschillende landen de Nederlandse taal eigen maken. Daarnaast draag je bij leerlingen bij aan een stevige basis om meer van Nederland te begrijpen, zodat zij volwaardig mee kunnen doen in de Nederlandse maatschappij. Je verricht  de reguliere werkzaamheden als docent maar de grootste uitdaging ligt in de doelgroep waar je dit mee en voor doet. Je hebt vakkennis maar vooral ook een warm hart voor deze bijzondere doelgroep.
 
DE OMGEVING
De afdeling ISK is onderdeel van VMBO ’t Venster en staat voor vier kernwaarden. 1.Samen: De school is een ontmoetingsplaats voor leerlingen, medewerkers en het thuisfront. De ISK is onderdeel van het netwerk van de leerling. Contacten binnen dit netwerk zijn vanzelfsprekend. 2.Veilig: Leerlingen krijgen binnen de ISK tijd om te ‘landen’ en kennis te maken met Nederland. De school biedt rust en een duidelijke structuur. Er is aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling; pedagogisch handelen vormt hierbinnen de rode draad. 3.Ontwikkeling: De school biedt een relevant onderwijsprogramma passend bij de mogelijkheden van de leerling. De ontwikkeling van de leerling centraal staat binnen dit proces. 4.Toekomst: De ISK is slechts een tussenstation en van de start af aan is de leerling bezig met beeld te krijgen van en te werken aan zijn toekomstperspectief.

JOUW PROFIEL
Deze doelgroep vraagt om een bijzondere aanpak, vandaar dat wij op zoek zijn naar een bijzondere collega! We zijn op zoek naar docenten met een tweedegraads bevoegdheid (zoals de bevoegdheid Nederlands, bij voorkeur in combinatie met een diploma voor het geven van NT2) maar we zoeken vooral een nieuwe collega die het verschil gaat maken voor onze leerlingen. Dus als jij interesse hebt om ons team te komen versterken nodigen we je ook graag uit te reageren als je niet volledig aan het profiel voldoet maar bijvoorbeeld wel  in het bezit bent van een PABO diploma en ruime ervaring hebt met het verzorgen van lessen.  Het belang van  differentiëren in de klas hoeven we jou niet uit te leggen.  Ben je enthousiast, geef je niet snel op en kun je improviseren? Dan is deze vacature jou mogelijk op het lijf geschreven!
 
WIJ BIEDEN
‘t Venster is onderdeel van Quadraam Wij streven een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoorde-lijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert wij in de verdere ontplooiing. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een Virtueel Ontwikkelings Centrum (www.voc-quadraam.nl).
 
Wij kunnen een tijdelijk dienstverband aanbieden. Afhankelijk van de leerlingenaantallen worden vervolg-mogelijkheden besproken. De functie van docent NT2 en docent rekenen is gewaardeerd conform schaal LB. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VO.
 
MEER INFORMATIE
Meer informatie over ’t Venster staat op www.vmbo-venster.nl.
 
Bij vragen of meer informatie over de ISK en deze vacature kun je contact opnemen met Sanne van der Veen (coördinator ISK) bereikbaar via 026-3209850.

REAGEREN

LET OP! Sollicitaties buiten Meesterbaan kunnen wij niet in  behandeling nemen!
 
Omdat wij nooit zeker zijn van de aantallen leerlingen plaatsen wij een “doorlopende” vacature. Reageren kan dus voortdurend !
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.