Vacature Docent Nederlands 1e graad in Apeldoorn

Onderwijs

Over Parkendaal Lyceum

Naam school
Parkendaal Lyceum
Contactpersoon
Dhr. van As
Plaats
Apeldoorn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
Mavo, HAVO, VWO, Gymnasium
Beschrijving
Parkendaal Lyceum is een particuliere school voor mavo, havo en vwo. M.i.v. 2016 is de basisschool (met name de groep 6,7 en 8) van start gegaan. Met kleine klassen, een veilige leeromgeving, intensieve en individuele begeleiding wil Parkendaal het beste uit de leerling halen. Zeker op het gebied van leerprestaties, maar ook het welzijn van onze leerlingen staat centraal.

Parkendaal Lyceum staat voor:
  • kleinschalig onderwijs (ca. 8 leerlingen per klas);
  • onderwijs op maat;
  • intensieve en individuele begeleiding op diverse vormen van leerproblematiek, zoals dyslexie en dyscalculie;
  • veilige leeromgeving op rustieke locaties in Apeldoorn.

Een schooldag bij Parkendaal Lyceum duurt van 9.00 tot 16.40 uur. De laatste uren maken de leerlingen onder begeleiding hun huiswerk. Na schooltijd is je huiswerk af en is er gelegenheid voor sport, hobby's en/of gezin.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graad  
Plaatsingsdatum
6-9-2017
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Referentienummer
M,van As 201718-001
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
37,5%
Aantal uren
12
Omschrijving
Wegens onverwacht ziekteuitval van onze huidige docent zijn wij per direct op zoek naar een vervanger voor het gehele schooljaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het betreffen 12 lesuren aan de bovenbouw HAVO en VWO inclusief examenklassen. Bij voorkeur alle 12 lesuren, maar indien een beperkter aantal uren beschikbaar zijn, is dat zeker bespreekbaar. 
Locatie is Deventerstraat 38 te Apeldoorn bij Parkendaal Lyceum. Parkendaal een particuliere middelbare school in Apeldoorn, bestaat reeds 9 jaar en heeft een uitstekend trackrecord wat resultaten betreft. Je komt te werken in een jong en dynamisch docententeam.  
Het rooster wordt in overleg met jou vastgesteld. De lesuren zullen bij voorkeur over drie dagen worden verspreid.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar een docent Nederlands die vooral ook ervaring heeft te werken met eindexamenklassen. Uiteraard het liefst een 1e graad docent maar een ervaren 2e graad docent zullen wij ook graag uitnodigen. Parkendaal kenmerkt zich door kleine klassen (maximaal 10 leerlingen) maar ook door gedifferentieerd onderwijs. 
Een leuke werkomgeving en een prachtig monumentaal pand wachten op onze nieuwe docent Nederlands. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
In overleg
Arbeidsvoorwaarden
Parkendaal maakt geen gebruik van de CAO van het onderwijs. In onderling overleg wordt het salaris bepaald mede aan de hand van de je ervaring, je huidige verdiensten en ook onze eigen salarisschalen. Voorts nemen wij 50% van de pensioenpremie voor onze rekening. Ook accepteren wij ZZP-ers of gedetacheerde collega's van een andere onderwijsinstituut. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Binnen een week na plaatsing zullen de eerste kandidaten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek. De uitnodiging is op basis van de ingestuurde motivatiebrief en C.V.  Met enkele kandidaten zal een tweede gesprek worden gevoerd. Wij hopen de procedure voor eind september te hebben afgerond. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.