Vacature Open sollicitatie in Stevensbeek

Onderwijs

Over Metameer

Naam school
Metameer
Contactpersoon
Afdeling P en O
Plaats
Stevensbeek
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Metameer is een moderne school met alle vormen van onderwijs. Metameer geeft onderwijs aan 2300 leerlingen verdeeld over drie locaties: twee locaties in Stevensbeek en één in Boxmeer. Er zijn ca. 280 personeelsleden die deel uitmaken van drie sectoren. Iedere sector bestaat uit kleinere teams. Hiermee is kleinschaligheid ingebouwd voor medewerkers en leerlingen en kan de school zich verder ontwikkelen als lerende organisatie. Metameer staat voor aandacht, kwaliteit en innovatie.

Vacature

Functietitel
Open sollicitatie 
Plaatsingsdatum
21-8-2017
Omschrijving
Welkom bij Metameer

Wil jij méér met onderwijs? Wil jij het verschil maken voor onze leerlingen?
Metameer is een moderne school met alle vormen van onderwijs. Onze school is continu in beweging en staat middenin de maatschappij.

Metameer loopt voorop in de vorming van persoonlijke leertrajecten. Hierbij is de ontwikkeling van de leerling het uitgangspunt. Relatie komt vóór prestatie. We zijn een innovatieve school die vanuit partnerschap met leerling, collega’s, ouders en samenleving steeds op zoek is naar de volgende stap in onderwijs en begeleiding. Hierbij staat het leren van alle deelnemers centraal. Aandacht, kwaliteit en innovatie zijn onze kernwaarden.

Méér met onderwijs
Leerlingen ontwikkelen zich op hun eigen niveau. Wij verwachten van onze docenten dat ze de leerling leiden, begeleiden en loslaten. Dit hangt af van de leervraag van het kind. Leerlingen behalen het diploma dat bij hen past. En er is meer... ze ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze met hun talenten willen en wat ze kunnen. Ze leren hoe zij zich waardevol kunnen inzetten in de samenleving.

Spreekt dit je aan? Wil jij hieraan bijdragen en deel uitmaken van ons team? Op Metameer zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Het kan zo zijn dat er geen passende vacature is. Stuur ons in dat geval je open sollicitatie. We houden je gegevens in portefeuille om contact op te nemen als we denken dat wij een passende vacature hebben.
 
English native speakers
(Near) native English speaking teachers, of any subject, are especially welcome to apply as we have a thriving bilingual department at our school.
 
Richt je (open) schriftelijke sollicitatie aan:
Metameer, t.a.v. mevr. L. Boesten.

Sollicitaties verlopen via Meesterbaan.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.