Vacature Leraar Nederlands in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Nederlands 
Plaatsingsdatum
27-7-2017
Met ingang van
1 september 2017/1 o
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Wij zijn per 1 september 2017 op zoek naar een leraar Nederlands voor 0,6 fte binnen het team Handel & Ondernemen. Je hebt ervaring met het verzorgen van onderwijs aan studenten op niveau 2, 3 en 4 en vind het een uitdaging om deze doelgroep verder te helpen in hun ontwikkeling. Als leraar ben je een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces. Dit draag je uit door je professionele kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten en door te laten zien dat je jezelf ook continu ontwikkelt. Relevante ontwikkelingen in het werkveld worden vertaald naar het opleidingsprogramma en komen terug in onder andere het onderwijsmateriaal, in georganiseerde excursies en workshops. Je creëert een professionele en veilige leeromgeving. In deze zelfstandige functie wordt er tegelijkertijd een groot beroep gedaan op je vermogen tot resultaatgerichte samenwerking.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- hbo werk- en denkniveau?
- een relevante onderwijsbevoegdheid, bij voorkeur 2e graad Nederlands?
- een duidelijke en gestructureerde wijze van lesgeven? 
- up-to-date kennis over het vakgebied en de opleiding?


Ben jij:
- daadkrachtig?
- sociaal en communicatief sterk?
- een teamplayer?
- flexibel?
Dan is deze baan vast iets voor jou!
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.019,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór uiterlijk 27 augustus het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij.
Voor meer informatie/vragen over deze functie kun je in verband met de zomervakantie enkel per mail contact zoeken via recruitment@deltion.nl. Je kunt je sollicatie richten aan mevrouw E. Harmsen (collegedirecteur).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | ToolsHero