Vacature Docent Nederlands, 1e of 2e graads in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Bonhoeffer College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Enschede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: bc-enschede.nl

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 1e of 2e graads 
Plaatsingsdatum
19-7-2017
Met ingang van
04-09-2017
Referentienummer
2643
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,43 - 0,6
Omschrijving
Wil je per 4 september a.s. een aantrekkelijke en dynamische baan in, met name, de bovenbouw van het havo/vwo? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in, met name, de bovenbouw van de havo en het vwo. 

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads of tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. Je verstaat de kunst om leerstof goed te didactiseren en je streeft ernaar met je leerlingen tot goede resultaten te komen. Je hebt oog voor de mens achter de leerling. Je bent reflectief en gesteld op goede relaties met je leerlingen en je collega's. Je kunt goed samenwerken en bent gericht op leren. 

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. De school ziet haar taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. Het Bonhoeffer College wil in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin we leerlingen in staat stellen zich breed te ontwikkelen en hen uitdagen tot actief en zelfstandig leren.

Ons aanbod  
Het betreft een parttime baan van circa 0,43 - 0,6 fte tijdelijk ter vervanging voor nog onbekende duur. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.978 euro bij een tweedegraads bevoegdheid (LB) of 4.639 euro bij een eerstegraads bevoegdheid (LC) bruto per maand bij een volledige werkweek. 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij dhr. H. Huijssoon, locatiedirecteur, telefoon 053 - 75 12 600.
Tijdens de zomervakantie (van 22 juli tot en met 3 september 2017) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 23 augustus kun je eventuele vragen stellen via 06 - 31 77 99 87.
Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week 0 (30 augustus 2017).

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | ToolsHero