Vacature Docent ISK in Veghel

Onderwijs

Over ROC de Leijgraaf

Naam school
ROC de Leijgraaf
Contactpersoon
Mevr. Irma Nieuwboer
Plaats
Veghel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

Over De Leijgraaf
ROC de Leijgraaf heeft 10 kleinschalige leslocaties verspreid in de regio Noordoost Brabant. Onze cultuur is informeel, wij staan met beide benen op de grond. Onderwijs maken we samen. Dat doen we voor de regio, maar vooral ook steeds meer mét de regio. Wij bereiden de leerlingen uit de regio niet alleen voor op een loopbaan, maar ook op een plek als mens in de samenleving. Dat gaat verder dan alleen maar vakmanschap. Actief burgerschap en ondernemerszin zijn net zo belangrijk. Met ons onderwijs dagen wij onze leerlingen uit om te blijven werken aan hun toekomst. Hoe we dat doen, lees je op www.samenonderwijsmakenbijdeleijgraaf.nl.

Vacature

Functietitel
Docent ISK 
Plaatsingsdatum
17-7-2017
Referentienummer
888
Soort vacature
Parttime
FTE
0,55
Omschrijving
Voor het team Volwassenen zijn we op zoek naar een docent die affiniteit heeft met NT2-onderwijs voor jongeren in de internationale schakelklas (ISK).
 
Als docent ISK verzorg je op de eerste plaats lessen aan minderjarige vluchtelingen (15-18 jaar)  vanaf niveau 0/A1 die de Nederlandse taal leren en zich voorbereiden op doorstroom naar vervolgonderwijs. Behalve dat je lesgeeft, ben je ook actief als coach, registreer je voortgangsgesprekken en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijsprogramma. Naast de inzet in ISK trajecten ben je, indien nodig, flexibel inzetbaar in aanverwante trajecten.
 
Het ISK traject maakt deel uit van het team Volwassenen van het Loopbaancentrum. Het team Volwassenen voert trajecten uit op gebied van Educatie en Inburgering en ISK.
Nederlands/NT2, rekenen, Engels, LOB, geografie, kennis van de Nederlandse samenleving, het Nederlandse onderwijssysteem, koken en sporten vormen samen de ISK opleiding.

Over De Leijgraaf
ROC de Leijgraaf heeft 10 kleinschalige leslocaties verspreid in de regio Noordoost Brabant. Onze cultuur is informeel. Wij staan met beide benen op de grond. De Leijgraaf biedt onderwijs in hechte samenwerking met instellingen en bedrijven in de regio, waarvoor ook trainingen en innovatietrajecten worden verzorgd. Wij verzorgen modern en competentiegericht onderwijs, waarin de loopbaanbegeleiding en persoonlijke begeleiding van de leerling centraal staan.
 
Over het Loopbaancentrum
Bij het Loopbaancentrum van ROC de Leijgraaf maken we ons sterk om (jong) volwassenen op weg te helpen naar een baan in de regio. Daarvoor bieden we onder andere vervolgopleidingen, inburgering, ondersteuning in startkwalificaties en re-integratietrajecten aan. Daarnaast ondersteunen we leerlingen die meer persoonlijke begeleiding nodig hebben.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wat wij van jou verwachten
Uiteraard heb je affiniteit met onze leerlingen. Bij De Leijgraaf staat het leren van de leerling en het behalen van een diploma centraal. Wij verwachten dat onze onderwijswaarden ook jouw waarden worden. En dat je ze uitdraagt naar je leerlingen en je collega’s. Kortom; laat zien, maak verbinding, creëer uitdaging en ben duidelijk.
 
Als docent ben je ondernemend en een goede samenwerker. Integriteit, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn belangrijk. Daarnaast ben je gedreven om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren en werk je aan je eigen ontwikkeling en professionaliteit.
 
Je beschikt over een hbo-diploma inclusief lesbevoegdheid. Ook ben je in het bezit van de bevoegdheid voor lesgeven binnen de NT2-sector. Je hebt bij voorkeur ervaring met ISK deelnemers. Als docent ISK ben je vooralsnog werkzaam op de locatie Uden en bereid om eventueel ingezet te worden op andere locaties.  
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat wij jou bieden
ROC de Leijgraaf biedt zijn medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden. Persoonlijke en beroepsinhoudelijke ontwikkeling vinden we belangrijk bij De Leijgraaf. Wij bieden jou daarom uitgebreide interne opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een aanstelling voor 0,55 fte. Inschaling vindt plaats in schaal LB, maximaal € 4.019,00 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Er is een eindejaarsuitkering, structureel van 8,33% (volledige 13de maand).
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Voor meer informatie over de functie kun je tot 25 juli 2017 contact opnemen met Helma Nelissen, onderwijs­manager via telefoonnummer 06-51143201. Voor vragen over de solli­ci­ta­tie­procedure neem je contact op met Irma Nieuwboer of Yvonne Wierenga, medewerkers servicedesk p&o via telefoonnummer 088-0178905. De servicedesk is vanwege de zomervakantie niet bereikbaar van 24 juli 2017 tot 21 augustus 2017.

Ben je geïnteresseerd in de functie stuur dan je sollicitatie met cv en onder vermelding van het vacaturenummer vóór 21 augustus 2017 naar meesterbaan.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op donderdag 24 augustus tussen 13.00-17.00 uur. Je ontvangt hiervoor op dinsdag 22 augustus een uitnodiging per telefoon of mail.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | ToolsHero