Vacature Docent Nederlands in Leiden

Onderwijs

Over ROC Leiden

Naam school
ROC Leiden
Contactpersoon
Afdeling Werving & Selectie
Plaats
Leiden
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
ROC Leiden verzorgt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwassenenonderwijs (educatie) voor meer dan 9000 studenten uit Leiden en omgeving. Totaal zijn er ruim 700 medewerkers werkzaam.

ROC Leiden staat als leer- en werkomgeving midden in de samenleving. De school is geen educatief eiland, maar een bruisend centrum voor binnen- en buitenschoolse activiteiten die het leren bevorderen. Uitgangspunt is, dat studenten en medewerkers optimaal ondersteund worden bij het waarmaken van hun persoonlijke ambitie.

Onze studenten en medewerkers leren en werken in moderne gebouwen in de stad Leiden. De locaties zijn locatie Centraal Station, locatie Lammenschans, locatie Gitstraat, locatie Zernikedreef (in gebouw Hogeschool Leiden) en locatie Vijf Meilaan (Entreeopleiding). Alle locaties zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
13-7-2017
Met ingang van
01-08-2017
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.6
Omschrijving
Je verzorgt onderwijs voor de opleiding ICT Beheer. Je begeleidt studenten en beheert en ontwikkelt lesmateriaal. Je deelt je kennis met collega’s en draagt zorg voor inhoudelijke overdracht d.m.v. coaching. Verder lever je een bijdrage aan de overige activiteiten van de opleiding.
 
Als docent ben je een talentvolle, zelfsturende, motiverende docent voor leerlingen en een waardevolle collega binnen je team. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen voor de opleiding en begeleiding van studenten op niveau 2, 3 en 4.
Als docent weet je studenten te prikkelen en bereid je ze voor op de praktijk. Daarnaast lever jij, als onderdeel van het docententeam, op proactieve wijze een bijdrage aan het teamoverleg. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en integreert deze in je lessen. Je ontwikkelt samen met collega’s nieuwe lesplannen, beoordeelt examens, begeleidt bij projecten en examenopdrachten en handelt voorkomende administratieve werkzaamheden behorende bij jouw functie af.
Ook is het mogelijk dat je de rol van loopbaanbegeleider en/of stagebegeleider vervult. Hierbij begeleid en coach je leerlingen. Dit doe je graag in groepsverband, maar ook op individueel niveau.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Voor het team ICT Beheer Leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega en docent Nederlands. Bij voorkeur beschik je over recente leservaring en een 2e graads bevoegdheid
 
Wij vragen verder:
 
  • HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Je bent in staat de verbinding te leggen tussen jouw vakgebied en de context van de beroepen  waarvoor je onze studenten opleidt;
  • Je vindt het leuk om te werken met leerlingen in de leeftijdscategorie van 16-25 jaar en weet hen op enthousiaste, oprechte wijze te motiveren en stimuleren het beste uit zichzelf en hun studie te halen;
  • Je bent gericht op samenwerking, bent flexibel, zelfstandig en proactief;

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van opleiding, ervaring en bevoegdheid word  je  ingeschaald in de functie van docent LB of LC. Het maximum van schaal LB bedraagt  € 4019,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, het maximum van schaal LC bedraagt € 4553,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling volgens de CAO MBO 2016-2017. Dit is exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling per 1-8-2017 voor de duur van een half jaar. Gedurende dit half jaar wordt duidelijk of verlenging tot de mogelijkheden behoort

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Tijdens de vakantie periode krijgt u geen ontvangstbevestiging.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | ToolsHero