Vacature Docent Nederlands in Arnhem

Onderwijs

Over De Onderwijsspecialisten

Naam school
De Onderwijsspecialisten
Contactpersoon
Mevr. Lenting
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
12-7-2017
Met ingang van
1 augustus 2017
Referentienummer
17 18-134
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.5-1.0
Omschrijving
 
“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”
 
We zijn op zoek naar een docent Nederlands, 0,5 – 1,0 wtf die de ontwikkeling van onze leerlingen centraal stelt. Samen met collega’s bundel je je krachten op VSO Mariëndael in Arnhem.
 
Kijk naar talenten, niet naar beperkingen
Werken bij De Onderwijsspecialisten betekent dat jij je verbindt aan het speciaal onderwijs.
Onze school geeft voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen met een meervoudige of lichamelijke beperking, jongeren met autisme en aan langdurig zieke leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar.
Wij zijn een dynamische, grote VSO school, met een breed aanbod (vmbo t/m havo) en hebben het unieke onderwijsconcept “levensloopbegeleiding” (leren leren, leren leven, leren kiezen), gebaseerd op Gepersonaliseerd Leren.
 
Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Zo leveren we samen met ouders en partners een passend onderwijsaanbod. En dat lukt alleen met de juiste medewerkers: onderwijsspecialisten, waarvan jij er één kunt worden.
 
Jouw baan als docent Nederlands op VSO Mariëndael
Je verzorgt gepersonaliseerde lessen aan leerlingen van vmbo en havo. Geeft sturing aan lesgebonden en niet-lesgebonden activiteiten. Je onderhoudt contacten met ouders en levert een collegiale bijdrage in het team, ook bij naschoolse activiteiten. Vraagt om vaardigheid in het toepassen van de juiste didactische en pedagogische interventies. Daarnaast ben je stressbestendig, kunt relativeren, goed organiseren en staat stevig in de schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te kunnen.
Jouw achtergrond
Jouw werkervaring nemen wij graag mee. In ons vak gaat het er primair om dat je leerlingen oprecht passend onderwijs wilt leveren. Heb jij die ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan rollen wij vast de rode loper voor je uit. Ook als je je studie aan het afronden bent.
  • Je hebt een 1e of 2e graads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands.
  • Je hebt ervaring in het voortgezet onderwijs en/of voortgezet speciaal onderwijs.
  • Je kunt goed samenwerken.
  • Je vindt het een uitdaging om de leerlingen te begeleiden en te motiveren op zowel cognitief als sociaal-emotioneel gebied.
  • Je bent geïnteresseerd in de vernieuwingen in het onderwijs en voert deze waar mogelijk door in je lessen.
  • Je hebt affiniteit met leerlingen met een lichamelijke beperking, langdurig zieke leerlingen en leerlingen met een stoornis in het autistisch spectrum, vaak gepaard met angst.  
Jouw verdiensten
We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden, en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren. We bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.
 
Als docent Nederlands in het speciaal onderwijs werk je volgens de cao primair onderwijs in schaal LB. Het gaat om een dienstverband van 1 augustus 2017 tot en met 31 juli 2018. Als je al een vast dienstverband hebt bij De Onderwijsspecialisten dan blijft dit zo.
 

 
Jouw sollicitatie
Is dit jouw baan? Dan dagen wij je uit om ons te verrassen met je motivatiebrief en cv. Reacties kunnen worden ingediend tot en met 20 augustus 2017. Vermeld ook even het vacaturenummer 17 18-134. Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.
In verband met de zomervakantie is VSO Mariëndael niet bereikbaar van 17 juli 2017 tot en met 23 augustus 2017.
 
Procedure
Indien je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, dan vindt dat gesprek plaats op
25 augustus 2017.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | ToolsHero