Vacature Docent Nederlands 1e graad in Amsterdam

Onderwijs

Over Winford Amsterdam

Naam school
Winford Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. H. Stekelenburg
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
VMBO, HAVO, VWO
Beschrijving
Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerd particulier instituut. Winford is in 2009 ontstaan uit vier instituten, Instituut Vrijbergen, Instituut Westvoorne, Stebo en sinds maart 2015 Parkendaal Arhem.

Wij bieden onderwijs aan op Mavo  (Vmbo-t), Havo en Vwo niveau in Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht en sinds het huidige schooljaar 2014-15 ook in Rotterdam en Arnhem. Daarnaast hebben wij op alle genoemde locaties ook een basisschool.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal zes of negen leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.   Scholing en opleiding Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-leraarcursus. 
Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen. 
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden
  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het VO op zijn vakgebied en die in de nabije toekomst zullen of kunnen plaatsvinden;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graad 
Plaatsingsdatum
6-7-2017
Met ingang van
1-9-17
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
8
Omschrijving
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Nederlands 1e graad. Het gaat hierbij om ongeveer 8 lessen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
-ervaring met staatsexamens is een pré
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | ToolsHero