Vacature Leerkracht groep 6 in Amsterdam

Onderwijs

Over Obs Olympus

Naam school
Obs Olympus
Contactpersoon
Dhr. M. Wormhoudt
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Olympus is de sportactieve openbare basisschool op IJburg. Op de Olympus zitten bijna 350 kinderen. In een prachtig nieuw gebouw, waar ruimte is voor alle kinderen, werken, leren en bewegen wij de hele dag, Van 8 uur ’s morgens tot half zeven ’s avonds. Door veel aandacht te besteden aan ontwikkeling van lichaam en geest zijn de kinderen in balans.
Waar staan wij voor
• Onderwijs: er wordt gewerkt in jaargroepen. Lezen taal rekenen en schrijven zijn de belangrijkste basisvaardigheden en worden aangeleerd door middel van moderne leermethoden. Daarnaast werken we met thema’s om andere vaardigheden te kunnen aanleren zoals zelfstandigheid, samenwerken en onderzoek.

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 6 
Plaatsingsdatum
19-6-2017
Met ingang van
1-8-2017
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4
Omschrijving
Obs Olympus vraagt met ingang van 1 augustus 2017
 
een enthousiaste collega voor groep 6 van obs Olympus.
 
Het betreft een aanstelling voor 2 dagen (0,4 fte) op donderdag en vrijdag.
 
obs Olympus:
Onze school staat in IJburg en is gesitueerd in een nieuw, open gebouw. Aangezien we tot het besluit zijn gekomen om te werken volgens de principes van Dalton gaat ons team starten met een Daltonscholing.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij vragen:
Een bevlogen, enthousiaste juf of meester die onze kinderen een grote stap voorwaarts willen laten maken. Een collega, die zich samen met de anderen wil inzetten voor de kinderen, de ouders en andere meesters en juffen van onze school.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
Een leuk en hardwerkend team. Begeleiding vanuit IB, directie en bestuur. Een heerlijke klas met kinderen en de mogelijkheid om veel te leren.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je belangstelling of heb je meer informatie nodig? Informeer bij de directeur van de school: Mario Wormhoudt (directie@obsolympus.nl of bel: 06-29578773) of bij Rian Horvers (rianhorvers@obsolympus.nl)
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | ToolsHero