Vacature Docent rekenen vmbo in Assen

Onderwijs

Over CS Vincent van Gogh - Locatie Salland

Naam school
CS Vincent van Gogh - Locatie Salland
Contactpersoon
Mevr. M. Schmidt
Plaats
Assen
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Locatie Salland: ondernemend en sportief!
Op deze locatie worden de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte en theoretische leerweg van het vmbo aangeboden. Voor leerlingen die dat nodig hebben, biedt Salland leerwegondersteunend onderwijs. Voor leerlingen die na groep 8 twijfelen of ze havo kunnen doen, biedt Salland de mavo/havo-brugklas.

Salland heeft een intersectoraal onderwijsaanbod. Dat betekent dat twee verschillende opleidingssectoren zijn samengevoegd in één programma. Na een gezamenlijk basisjaar verkennen leerlingen in het tweede schooljaar de intersectorale programma’s door middel van verschillende technische en dienstverlenende modules. Er wordt veel projectmatig gewerkt op basis van diverse thema’s waardoor er niet alleen ruimte is voor de vakinhoudelijke kant, maar leerlingen ook worden getraind in professionele vaardigheden zoals samenwerken, organiseren, presenteren, communiceren en plannen.  De sectoren waar leerlingen uit kunnen kiezen zijn: technologie & commercie, dienstverlening & commercie of sport, dienstverlening & veiligheid.

Vacature

Functietitel
Docent rekenen vmbo 
Plaatsingsdatum
21-4-2017
Met ingang van
01-08-2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,48 - 0,60
Aantal uren
12
Omschrijving
DOCENT REKENEN VMBO 0,48 fte- 0,60 fte (12-15 lesuren)
Als inspirerende docent rekenen, begeleid jij leerlingen en maak je deel uit van een dynamisch team. Je verzorgt de rekenlessen voor leerlingen vmbo klas 1 t/m 4 op locatie Salland.

Eisen

Functie-eisen
PROFIEL

- Je beschikt over een relevante tweedegraads bevoegdheid of pabo-bevoegdheid (met een opleiding tot, of werkzaam als rekencoördinator), bij voorkeur met ervaring;
- je bent bekwaam om rekenen te geven en je bent bereid om de rekenontwikkelingen te volgen;
- je bent bereid om scholing te volgen op het gebied van rekenen;
- je bent pedagogisch en didactisch competent;
- je bent enthousiast en flexibel;
- je bent vaardig in het motiveren van jongeren;
- je werkt met en maakt gebruik van de ELO;
- je bent bereid om de ontwikkeling van het vak rekenen in onze school mede ter hand te nemen;
- je bent bereid tot intensieve samenwerking met je directe collega’s;
- je manier van lesgeven sluit aan bij de kernwaarden van onze school.

Wij hechten veel waarde aan goede coaching, ook van nieuwe collega’s. Daarom hebben wij een introductieprogramma waarin Coaching & Intervisie een belangrijk onderdeel is. Daarnaast is er aandacht voor de identiteit van de school en organisatorische informatie. Op deze manier hopen we dat jij je snel thuis voelt en je weg weet te vinden binnen CS Vincent van Gogh.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal LB
Arbeidsvoorwaarden
AANBOD
Wij bieden een professionele en prettige werksfeer in een team met enthousiaste collega's. De functie is ingeschaald in schaal LB conform de cao-vo. De cao-vo biedt medewerkers een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, een pensioenregeling en eventueel een tegemoetkoming in de reiskosten. In eerste instantie zal een dienstverband voor één jaar worden aangeboden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
MEER WETEN
Voor meer informatie kun je mailen naar p.o@csvvg.eu of maandag 8 mei van 9.00 – 12.00 uur telefonisch contact opnemen met Marleen Titarsole, 0592 - 357 533. Meer informatie over onze organisatie is ook te vinden op: csvincentvangogh.nl.

SOLLICITEREN
Solliciteren kan tot en met 08 mei a.s. Alleen sollicitatiebrieven voorzien van CV die via onze website worden ingestuurd, worden in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures