Vacature Docent Duits tweede graad in Assen

Onderwijs

Over CS Vincent van Gogh - Locatie Salland

Naam school
CS Vincent van Gogh - Locatie Salland
Contactpersoon
Mevr. M. Schmidt
Plaats
Assen
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Locatie Salland: ondernemend en sportief!
Op deze locatie worden de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte en theoretische leerweg van het vmbo aangeboden. Voor leerlingen die dat nodig hebben, biedt Salland leerwegondersteunend onderwijs. Voor leerlingen die na groep 8 twijfelen of ze havo kunnen doen, biedt Salland de mavo/havo-brugklas.

Salland heeft een intersectoraal onderwijsaanbod. Dat betekent dat twee verschillende opleidingssectoren zijn samengevoegd in één programma. Na een gezamenlijk basisjaar verkennen leerlingen in het tweede schooljaar de intersectorale programma’s door middel van verschillende technische en dienstverlenende modules. Er wordt veel projectmatig gewerkt op basis van diverse thema’s waardoor er niet alleen ruimte is voor de vakinhoudelijke kant, maar leerlingen ook worden getraind in professionele vaardigheden zoals samenwerken, organiseren, presenteren, communiceren en plannen.  De sectoren waar leerlingen uit kunnen kiezen zijn: technologie & commercie, dienstverlening & commercie of sport, dienstverlening & veiligheid.

Vacature

Functietitel
Docent Duits tweede graad 
Plaatsingsdatum
21-4-2017
Met ingang van
01-08-2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
circa 0,56
Aantal uren
14
Omschrijving
DOCENT DUITS circa 0,56 fte (14 lesuren)
Ben jij een ervaren docent Duits in het tweedegraads vakgebied en durf je de uitdaging aan om leerlingen tot een actieve werkhouding te stimuleren? Ben je sterk op inhoud én didactiek? Dan maken wij graag kennis met je!

Eisen

Functie-eisen
PROFIEL

- Je beschikt over ten minste een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Duits;
- je geeft graag les in het vmbo;
- je bent flexibel en houdt van een uitdaging;
- je manier van lesgeven sluit aan bij de kernwaarden van onze school.

Wij hechten veel waarde aan goede coaching, ook van nieuwe collega’s. Daarom hebben wij een introductieprogramma waarin Coaching & Intervisie een belangrijk onderdeel is. Daarnaast is er aandacht voor de identiteit van de school en organisatorische informatie. Op deze manier hopen we dat jij je snel thuis voelt en je weg weet te vinden binnen CS Vincent van Gogh.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal LB
Arbeidsvoorwaarden
AANBOD
Wij bieden een professionele en prettige werksfeer in een team met enthousiaste collega's. De functie is ingeschaald in schaal LB conform de cao-vo. De cao-vo biedt medewerkers een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, een uitstekende pensioenregeling en eventueel een tegemoetkoming in de reiskosten. In eerste instantie zal een dienstverband voor één jaar worden aangeboden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
MEER WETEN
Voor meer informatie kun je mailen naar p.o@csvvg.eu of maandag 8 mei van 9.00 – 12.00 uur telefonisch contact opnemen met Marleen Titarsole, 0592 - 357 533. Meer informatie over onze organisatie is ook te vinden op: csvincentvangogh.nl.

SOLLICITEREN
Solliciteren kan tot en met 08 mei a.s. Alleen sollicitatiebrieven voorzien van CV die via onze website worden ingestuurd, worden in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures