Vacature Docent Nederlands 2e graad in Bladel

Onderwijs

Over Pius X-College

Naam school
Pius X-College
Contactpersoon
Mevr. Maartje Dolkemade
Plaats
Bladel
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Werken in het groene hart van De Kempen

Het Pius X-College is een brede scholengemeenschap voor atheneum, gymnasium, tweetalig vwo, havo, vmbo en praktijkonderwijs. De school heeft een katholieke signatuur en is van regionale betekenis.

Met ruim 2200 leerlingen en ongeveer 300 medewerkers is het Pius X-College op het eerste gezicht een middelgrote school. Het geven van een veilige en herkenbare plaats aan leerlingen en personeelsleden zijn belangrijke aspecten. Kleinschaligheid is terug te vinden in een tweedeling in de organisatie (havo/vwo en vmbo/praktijkonderwijs) en in het werken met kernteams. Zo kunnen leerlingen en personeelsleden zich thuis en geborgen voelen.

Wij vinden het belangrijk dat personeelsleden goed begeleid worden en dat er ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast wordt van personeelsleden verwacht dat zij hun functie op professionele wijze uitvoeren en hierover verantwoording afleggen. Dit is onder andere vertaald in de gesprekscyclus (voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken) en in het scholingsplan.

Naast de CAO wordt aan de personeelsleden school specifieke voorwaarden aangeboden, gericht op de professionalisering en duurzame inzetbaarheid.
Meer informatie over onze school vind je op www.piusx-college.nl
 
Het Pius X-College maakt onderdeel uit van het kennisnetwerk ORION scholen. Kijk voor meer informatie op www.orionscholen.nl

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
21-4-2017
Met ingang van
28-08-2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
21 lessen
Omschrijving
Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent Nederlands 2e graad voor 21 lessen aan vmbo klassen. Het betreft een aanstelling ter vervanging van zwanger- en ziekteverlof. Vanwege de vervanging is het mogelijk dat de omvang van het aantal uur gedurende het schooljaar wijzigt. 

Ook kandidaten met een pabo achtergrond met eventueel de ambitie om een 2e graad Nederlands te behalen, worden uitgenodigd om te solliciteren. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Pabo
Functie-eisen
- 2e graad bevoegdheid docent Nederlands of pabo 
- affiniteit met de doelgroep vmbo 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling conform cao vo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures