Vacature Docent Nederlands 2e graads in Almelo

Onderwijs

Over Pius X College

Naam school
Pius X College
Contactpersoon
Zie functieomschrijving
Plaats
Almelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Pius X College vind je op: piusx.nl

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
21-4-2017
Met ingang van
01-08-2017
Referentienummer
2512
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Omschrijving
Ben jij tweedegraads docent Nederlands? Wil je in het nieuwe schooljaar parttime aan de slag in het vmbo g/t en de onderbouw havo en vwo? Heb je interesse in een baan op een kleine schoollocatie in Rijssen? Solliciteer dan op deze vacature!

Vacature: Docent Nederlands 2e graads.
School en locaties: Pius X College, locatie Rijssen.
Ingangsdatum: Per 1 augustus 2017.
Contracttype: Tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Dienstverband: Parttime.
Fte: ± 0,5 fte.
Salaris: Schaal LB, maximaal 3.978 euro bruto per maand bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, laptop in bruikleen, korting op premie ziektekostenverzekering.

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan alle leerjaren van vmbo g/t en in de onderbouw van havo en vwo. Je besteedt aandacht aan vernieuwende didactiek en 21e eeuwse vaardigheden.
In alle leerjaren werken we volgens de BYOD-methode (Bring Your Own Device). Je maakt gebruik van moderne middelen om een zo hoog mogelijk leerrendement te behalen.
 
Je maakt deel uit van een gemêleerd team bestaande uit ongeveer vijftig collega’s. Dit zijn zowel ervaren als startende docenten.
 
Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. Daarnaast heb je affiniteit met digitale middelen en je bent ICT-vaardig. Je hebt bij voorkeur ervaring met toetsingsmethode RTTI.
 
Je bent gemotiveerd en je weet als geen ander hoe je theorie in praktijk kunt brengen. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren.
Je werkt graag gedifferentieerd met leerlingen. Bovendien voel je je thuis op een kleine school waar de lijntjes kort zijn en waar je nauw betrokken bent bij de ontwikkeling van iedere leerling. Leerling- en mensgericht zijn eigenschappen die bij jou passen. Het maximale uit de leerling en uit jezelf halen, past helemaal bij jou.
 
Jouw werkplek
Het Pius X College is een rooms katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.500 leerlingen en 170 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen.
Op locatie Rijssen (circa 470 leerlingen) wordt onderwijs geboden aan leerlingen van vmbo-gt, klas 1 tot en met 4 en aan klas 1, 2 en 3 van havo/vwo. Naast het reguliere programma bieden we versterkt Engels (Anglia) aan.
 
Ons aanbod
Het betreft een baan van circa 0,5 fte die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.978 euro bruto per maand bij een volledige baan (LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering. Vanwege de invoering van BYOD-onderwijs krijg je een laptop in bruikleen.
 
Het Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Dhr. M. Karsten
Functie: Teamleider
Telefoon: 0548 - 512 245
 
Tijdens de meivakantie (24 april t/m 5 mei) is de school gesloten en kun je aanvullende informatie inwinnen bij de heer Karsten via m.karsten@piusx.nl of 06 - 29604038. Vanaf maandag 8 mei is bovenstaand schoolnummer weer bereikbaar.
 
Sluitingsdatum
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures