Vacature docenten Nederlands in Ulft/Silvolde

Onderwijs

Over Almende College

Naam school
Almende College
Contactpersoon
Mevr. L. Tieltjes
Plaats
Ulft/Silvolde
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
VWO, Gymnasium, Technasium, LWOO, VMBO, Mavo, HAVO
Beschrijving
De drie locaties van het Almende College – Bluemers en Isala in Silvolde, Wesenthorst in Ulft- hebben ieder een eigen karakter. Samen staan ze voor innovatief onderwijs waarin leerlingen verantwoordelijkheid leren dragen, kunnen en mogen presteren op hun eigen niveau en zich thuis voelen. De school draagt ertoe bij dat de leerlingen zich ontwikkelen tot kritische, zelfstandige mensen die deel uitmaken van de gemeenschap en aan de ontwikkeling daarvan een belangrijke bijdrage kunnen en willen leveren. Als leerlingen dat nodig hebben krijgen ze persoonlijke ondersteuning of extra uitdaging, bijvoorbeeld in de vorm van talentprogramma’s. Leerlingen leren door te zetten, initiatief te nemen en samen te werken, waarbij de school zorgt voor een inspirerende omgeving en duidelijke grenzen.
Bijzonderheden
Het Almende College maakt samen met het Christelijk College Schaersvoorde,  Gerrit Komrij College, Ludger College, MaxX, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Rietveld Lyceum, Metzo College, Het Stedelijk, Ulenhof en OPDC-Younieq deel uit van de Stichting Achterhoek VO.
 

Vacature

Functietitel
docenten Nederlands 
Plaatsingsdatum
21-4-2017
Met ingang van
01-08-2017
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
totaal 1,4 fte
Aantal uren
35
Omschrijving
Het betreft een vacature in het eerstegraads gebied voor 15 lessen tot en met 5 november in verband met zwangerschapsverlof. Daarnaast hebben wij 20 lessen in het tweedegraads gebied, in eerste instantie tot 1 februari, maar mogelijk voor het hele schooljaar 2017-2018.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste docent Nederlands, maar bovenal een fijne collega die samen met ons een bijdrage wil en kan leveren aan de onderwijsontwikkeling van onze school: meer maatwerk voor leerlingen, bĂ­nnen en bĂșiten het lokaal.
 
We nodigen zowel docenten met een tweede- als een eerstegraads bevoegdheid uit om te solliciteren. Op basis van opleiding, ervaring en kwaliteiten van onze nieuwe collega kijken we hoe we de lessen voor komend schooljaar verdelen. De mogelijkheid bestaat dat wij onze nieuwe collega vragen om mentor van een (halve) klas te worden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Informatie over onze school kun je vinden op www.almende-isala.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mascha Schnitzler, locatiedirecteur, via  m.schnitzler@almendecollege.nl. Inschaling en salaris zijn afhankelijk van opleiding en ervaring.

De locatie Isala (Silvolde) is de havo/vwo-locatie van het Almende College. Op onze locatie doorlopen ruim 1000 leerlingen zowel de onder- als bovenbouw havo, atheneum of gymnasium. Kenmerkende aspecten van onze school zijn het aanbod van vwo+ in klas 1 en 2, de stromingen Internationaliseren, Kunst & Cultuur, Sport & Gezondheid en Technasium in de onderbouw, een Europees uitwisselingsprogramma voor havo en vwo 4 en versterkt taalonderwijs (Cambridge Engels) voor onze examenleerlingen. We zijn enorm trots dat we in een krimpende regio toch een stijgend aantal brugklasleerlingen mogen verwelkomen in het schooljaar 2017-2018!
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Graag ontvangen we je sollicitatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 13 mei 2017 per e-mail via sol@almendecollege.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures