Vacature Docent Nederlands MBO in Rotterdam

Onderwijs

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Naam school
Grafisch Lyceum Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Desiree Bijvoets
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, vormgeving, communicatie en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands MBO 
Plaatsingsdatum
20-4-2017
Met ingang van
01-08-2017
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,000
Omschrijving
Vanaf schooljaar 2017 -2018 zoeken wij voor de onderwijsafdeling Mediamanagement en Redactiemedewerker een Docent Nederlands.

De functie:

Als docent Nederlands verzorgt u onderwijs binnen alle opleidingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam. U levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het taalonderwijs van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Dit is geheel ingericht conform de eisen ten aanzien van de examinering binnen het vak Nederlands. Als docent draagt u zorg voor het onderwijs en de begeleiding van studenten. Verder draagt u bij aan de activiteiten van de afdelingen en de opleiding. Tevens levert u binnen het eigen vakgebied een bijdrage aan de voorbereiding, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijsprogramma en de overeengekomen taken daarbinnen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde lerarenopleiding Nederlands, die de liefde voor taal goed kan overbrengen op jonge leerlingen. Naast kennisoverdracht bent u in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren, tot zelfstandige, plezierige en initiatiefrijke jonge mensen in een competentiegerichte leeromgeving. Als persoon bent u verder flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking en resultaat. U denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO LB
Arbeidsvoorwaarden
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en u zich prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we onder meer een uitstekende verlofregeling,  13e maand, laptopregeling en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.019,- bruto per maand exclusief vakantiegeld (schaal LB CAO MBO).
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de mevrouw M.L. de Groot, afdelingsdirecteur MBO, telefoon 088-2001500.  In verband met de meivakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar van 22 tot en met 30 april as. U kunt uw sollicitatie tot en met 7 mei a.s. indienen via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan. Ga naar de vacature op www.glr.nl en klik op ‘Solliciteren’.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures