Vacature Docent Nederlands in Naaldwijk

Onderwijs

Over Lentiz MBO Greenport

Naam school
Lentiz MBO Greenport
Contactpersoon
Mevr. M. Metselaar
Plaats
Naaldwijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Lentiz | MBO Greenport Lentiz | MBO Greenport in Naaldwijk is een moderne school die nauw samenwerkt met bedrijven uit de omgeving. De leerlingen worden door ons persoonlijk begeleid. Je vindt er opleidingen op verschillende niveaus en leerwegen op het gebied van Plantenteelt, Bloemsierkunst, Greenport Business & Management, Living & Design, Watermanagement en Horti Technics & Management. De opleidingen kenmerken zich door veel praktijk, excursies en stage. Je treft bij ons een goede balans tussen theorie en praktijk aan. Door deze combinatie zijn onze leerlingen na afronding van hun opleiding flexibel en direct inzetbaar. Precies wat het bedrijfsleven zoekt! De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Het onderwijs wordt aangeboden zowel in voltijd- als in deeltijdopleidingen en ook in de vorm van contractactiviteiten. Het ontwikkelen van de mogelijkheden en het benutten van capaciteiten van de leerlingen en studenten staan hierbij hoog in het vaandel. De Lentiz onderwijsgroep streeft er niet alleen naar dat iedere leerling aansluitend bij zijn mogelijkheden een diploma haalt, maar ook een goede kans van slagen heeft in het vervolgonderwijs. De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs op interconfessionele grondslag met algemene toegankelijkheid en onderwijs op algemeen bijzondere grondslag waarbij ruimte wordt geboden voor het karakter van het openbaar onderwijs. De Lentiz onderwijsgroep bestaat uit totaal 11 scholen. Het onderwijs binnen de Lentiz onderwijsgroep is divers van aard, waarbij ieder onderwijssoort zijn specifieke kenmerken binnen de eigen omgeving heeft: - Vmbo en mbo in onder andere de groene sector worden verzorgd in het Westland en Schiedam; - Vmbo (Zorg & Welzijn, Techniek en Economie), havo en vwo worden verzorgd in de regio Nieuwe Waterweg Noord. Lentiz | cursus & consult is een nieuw en dynamisch onderdeel van de Lentiz onderwijsgroep en verantwoordelijk voor alles wat met niet gesubsidieerd onderwijs te maken heeft, zoals bedrijfstrainingen, vakdemonstraties e.d. Daarnaast worden allerlei leuke en leerzame cursussen aangeboden. De beroepssectoren waar Lentiz | cursus & consult zich op richt zijn de voedingsindustrie, bloemsierkunst, hoveniers- en loonbedrijven, metaal- en voertuigtechniek en de dierensector. De missie en de visie van de Lentiz onderwijsgroep vormen het uitgangspunt voor de werkwijze.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
20-4-2017
Met ingang van
1 augustus 2017
Soort vacature
Parttime
FTE
0,7
Omschrijving
Vacaturenummer: MWL-2017-april-02
Publicatiedatum: 10-4-2017
MBO Westland is een innovatieve school voor middelbaar beroepsonderwijs in het bruisende hart van het Westland. In deze regio bevinden zich naast het tuinbouwcluster enorm veel bedrijven, instellingen en organisaties die direct of indirect te maken hebben met deze ‘bedrijvigheid’ en met het welbevinden en de zorg voor de bewoners. MBO Westland staat voor goed onderwijs voor alle leerlingen, is ondernemend en ontwikkelt innovatieve onderwijsprojecten in samenwerking met de regio. Het tweetalige onderwijs is op MBO Westland speerpunt binnen de internationale context van de omgeving. MBO Westland wordt gedragen door de samenwerkende partners Albeda, Lentiz en ROC Mondriaan. De school bedient rond de 1200 studenten verdeeld over 10 verschillende opleidingen op alle mbo-niveaus. Een aantal vakken wordt in samenhang met de dragende partners van MBO Westland aangeboden, andere vakken weer door Lentiz of door ROC Mondriaan of door Albeda alleen.
Voor Lentiz bij MBO Westland in Naaldwijk in Naaldwijk zoeken wij per direct een:

Docent Nederlands                             


Per 1 augustus 2017
Werktijdfactor: 0,7 fte

 
Taakomschrijving:
 • Verzorgen van inspirerende lessen op verschillende opleidingsniveaus met een duidelijke relatie naar de sectoren waarvoor we opleiden in het mbo.
 • Begeleiden en coachen van studenten in de beroepsgerichte kwalificatiestructuur van de opleidingen.
 • Sturen van het leerproces en aanzet geven tot leren;
 • Afnemen van examens.
 • Samen met het opleidingsteam inhoud geven aan eigentijds en gepersonaliseerd onderwijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Functie-eisen:
 • In bezit van een passende onderwijsbevoegdheid of daarvoor studerend;
 • Ervaring in het mbo is een pre;
 • Actief in de beheersing, verdieping en verbreding van de vakinhoudelijke en –didactische kennis en vaardigheden op ervaren niveau. 
Benodigde competenties:
 • In staat om een pedagogisch verantwoorde relatie op te bouwen met studenten van de diverse opleidingsniveaus en studierichtingen;
 • Voldoende didactisch wendbaar om invulling te kunnen geven aan beroepsgericht onderwijsIn staat om flexibel te opereren in een dynamische werkomgeving en resultaat- en klantgericht.
 • Gepassioneerd, bevlogen en gericht op samenwerken; 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je belangstelling voor deze functie?
De heer M.P. de Groot, teamleider van de vestiging MBO Westland (0174 - 513321 of mdgroot01@lentiz.nl) geeft je graag meer inlichtingen over de vacature.
Voor informatie over arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Gilbert Riet, senior HRM-adviseur (010 - 434 99 25).
Reageren
Solliciteer per mail via sollicitatie-GRP@lentiz.nl. Stuur je cv mee als bijlage. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 15 mei 2017.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures