Vacature Docent Nederlands 1e graad in Venlo

Onderwijs

Over Valuascollege

Naam school
Valuascollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Venlo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Valuascollege
Het Valuascollege telt 2400 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago, waarbij in een kleinschalige onderwijs- en teamorganisatie wordt gewerkt. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto “Valuascollege méér dan een school! “ waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: “passie, er toe doen en ontmoeten”. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat “leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt”. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. Momenteel werken wij aan een verdere concretisering van dit concept met het oog op toekomstig onderwijs. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn TTO-Duits, versterkte leerlijnen moderne vreemde talen (ELOS), vooropleiding conservatorium, vooropleiding dans en de opleiding horeca, toerisme en voeding.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graad 
Plaatsingsdatum
20-4-2017
Met ingang van
1-8-2017
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 fte
Omschrijving
Functie-informatie
Wij zijn op zoek naar een bevoegd docent Nederlands 1e graad vanaf 1 augustus 2017. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de bovenbouw van Havo/VWO.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB, LC, LD
Arbeidsvoorwaarden
Zowel inschaling van de functie als de aard van het dienstverband (tijdelijk, tijdelijk met uitzicht op vast of vast) zijn afhankelijk van opleiding en ervaring en worden in overleg met de kandidaat vastgesteld.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Eric Janssen, teamleider 3,4,5 en 6 Atheneum via telefoonnummer 077-3590474 of via e-mail: erjanssen@ogvo.nl.

Algemeen
De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina.
De sluitingsdatum van de vacature is 7 mei 2017.

De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures