Vacature Docent Nederlands 1e graad in Venlo

Onderwijs

Over Blariacumcollege

Naam school
Blariacumcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Venlo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium.
Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graad 
Plaatsingsdatum
20-4-2017
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 fte
Omschrijving
Functie-informatie
Voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar een bevoegd docent Nederlands 1e graad voor ongeveer 1,0 fte.

Studenten die binnen afzienbare tijd afstuderen worden ook uitgenodigd om te solliciteren. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in bovenbouw klas(sen) van HAVO/VWO.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
max in LD
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring. Inschaling in LD (max € 5.279,-- bruto bij een fulltime betrekking) behoort tot de mogelijkheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Iris Keij, teamleider, via telefoonnummer 06-46646808 of via e-mail: ikeij@ogvo.nl

Algemeen
De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina.

De sluitingsdatum van de vacature is 7 mei 2017. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures