Vacature Docent Nederlands 1e graads in Amsterdam

Onderwijs

Over Pieter Nieuwland College

Naam school
Pieter Nieuwland College
Contactpersoon
Dhr. Delsing
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
HAVO, VWO
Beschrijving
In het in 2011 vernieuwde gebouw geven wij havo, vwo en vwo+ onderwijs aan 950 leerlingen. We zijn trots op onze kleurrijke school waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. De school staat middenin de samenleving, is maatschappelijk betrokken en probeert verbindingen te leggen tussen de culturen en levensbeschouwingen die in Amsterdam samen leven. De sociale veiligheid op het PNC is een groot goed.
Het PNC wil recht doen aan verschillen tussen leerlingen. Het ontdekken van talent en kansen bieden aan leerlingen is onze opdracht.
Ons motto ‘Knapper worden’ komt op verschillende manieren in de school terug, onder andere door het aanbod van extra vakken waarin leerlingen kunnen excelleren (de ontwikkeling van vwo+ en Fast Lane English), het ruime aanbod van examenvakken in de bovenbouw en een goede aansluiting op het vervolgonderwijs. Het PNC is een onderdeel van de ZAAM opleidingsschool (VU/UvA en HvA). Deze samenwerking vergroot de professionaliteit van het personeel, waarbij het leren van en met elkaar een grote rol speelt. ‘Knapper worden’ geldt dus niet alleen voor leerlingen. Kortom het PNC is een lerende organisatie die opbrengstgericht werkt. Het Pieter Nieuwland geniet het vertrouwen van de Inspectie van het Onderwijs en heeft zowel voor vwo als havo een basisarrangement.
Bijzonderheden
Het Pieter Nieuwland College is onderdeel van ZAAM Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs met 23 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam.
De scholen binnen ZAAM zijn kleinschalig georganiseerd en bieden een veilig leerklimaat. Elke ZAAM-school, van praktijkschool tot gymnasium, brengt kwalitatief goed onderwijs in de leef- en woonomgeving van de leerlingen, die als verantwoordelijke burgers kunnen uitstromen in onze samenleving.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads 
Plaatsingsdatum
17-4-2017
Met ingang van
1 augustus 2017t
Referentienummer
PNC-NED170417
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Ben je bekend met de iPad en Office365 in je onderwijs of nieuwsgierig genoeg om dat te ontwikkelen? Kunnen wij wat van je leren over activerende werkvormen en differentiatie? Is de havo/vwo-leerling jouw doelgroep? En ben je een teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou, onze nieuwe collega Nederlands! Wij hebben een vacature van 0,8 fte voor het merendeel in het 1e graads gebied. We gaan uit van een LC-functie en op basis van ervaring is een LD bespreekbaar. Je kunt ook naar een deel van de baan solliciteren en ook een fulltime-baan behoort tot de mogelijkheden. De school is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken (vlakbij Amstelstation en Muiderpoort). 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Gezien de vacature gaat onze voorkeur uit naar een eerste graads bevoegd docent met enige jaren ervaring liefst in de bovenbouw en ervaring met examenklassen. Ben je een startende docent? Schroom dan niet om te solliciteren. We zijn een Opleidingsschool en maken graag tijd en ruimte voor onze nieuwe collega's: coaching en intervisie horen daar standaard bij.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC (LD is bespreekbaar)
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een regulier tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast. Functieschaal LC met optie voor LD afhankelijk van ervaring. Er kan naar een deel van de vacature gesolliciteerd worden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je kunt je brief met motivatie en uitgebreid CV t.a.v. de heer Delsing sturen naar s.nieland@pieternieuwland.nl. Sluitingstermijn is 15 mei 2017. Geschikte kandidaten kunnen eerder opgeroepen worden. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures