Vacature Docent Nederlands 1e graads in Den Haag

Onderwijs

Over Christelijk Gymnasium Sorghvliet

Naam school
Christelijk Gymnasium Sorghvliet
Contactpersoon
Dhr. S. Zuiderwijk
Plaats
Den Haag
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
Gymnasium
Beschrijving
Sorghvliet is een categoriaal gymnasium met ongeveer 800 leerlingen en 70 docenten. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit. We willen onze (soms heel) intelligente leerlingen graag het onderwijs bieden waar zij recht op hebben.
Wij zoeken naar docenten die enthousiast worden van kritische en leergierige leerlingen, die graag wat extra's doen om de leerlingen te motiveren en die houden van een actieve school waarin ook naast de lessen heel veel gebeurt. We bieden een plezierige werkomgeving met een prima sfeer en ondersteuning waar dat nodig mocht zijn. 
Op Sorghvliet rekenen we erop dat elke docent zichzelf ontplooit. Ons uitgangspunt is dat onze leerlingen goed en boeiend les krijgen. We bieden docenten daarom gelegenheid zich verder te ontwikkelen door onder meer intervisie en coaching. 
Vanaf het schooljaar 2017-2018 werken leerlingen op Sorghvliet in de klassen 2, 3 en 4 met een chromebook. Docenten krijgen op die manier een extra hulpmiddel om gevarieerde en gedifferentieerde lessen te verzorgen. 
Als gymnasium hebben we de klassieken hoog in het vaandel, en als universumschool zijn we ook erg actief op het gebied van beta-onderwij

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads 
Plaatsingsdatum
14-4-2017
Met ingang van
01-08-2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4000
Aantal uren
10
Omschrijving
Op Sorghvliet is het gebruikelijk dat docenten zowel in de onder- als in de bovenbouw lesgeven. Gezien de grootte van de vacature zal er hooguit sprake zijn van twee verschillende jaarlagen. De vacature is tijdelijk.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Kandidaten worden uitgenodigd om te komen spreken met twee selectiecommissies. Een daarvan is samengesteld uit docenten uit de sectie, de andere bestaat uit schoolleiders. Als er voldoende tijd is, zal een proefles deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures