Vacature Docent Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Over Stelle College

Naam school
Stelle College
Contactpersoon
Mevr. G. Brandt
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
LWOO, VMBO
Beschrijving
Het Stelle College is een kleine en veilige vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. De school telt ongeveer 250 leerlingen. Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar.

In een beroepsomgeving worden leerlingen begeleid bij de keuze voor een beroepsrichting en vervolgopleiding die het beste bij ze past. Ze maken vanaf het eerste jaar al kennis met verschillende beroepsrichtingen: Media, Vormgeving & ICT; Economie en Ondernemen; Dienstverlening en Producten.

De school biedt naast de lessen een gevarieerd programma van kunst & cultuur en heeft een actieve sportklas.

Naast de algemene basisvakken zoals Nederlands, taal en rekenen komen leerlingen veel te weten over beroepen en eigen mogelijkheden. Ook leren ze communicatieve vaardigheden als presenteren, samenwerken, plannen en organiseren. Het gebruik van nieuwe media staat in het onderwijs centraal.

Leerlingen voeren regelmatig een gesprek met hun loopbaancoach over hun leerloopbaan. Zo kunnen ze in het derde jaar samen met hun loopbaancoach met zelfvertrouwen kiezen voor een richting en keuze-onderdelen. De ontwikkeling van de leerling wordt bijgehouden en beschreven in een elektronisch portfolio.

Het Stelle College maakt deel uit van scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (ook wel kort: VOvA) is een scholengroep in Amsterdam met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 11 schoollocaties, verdeeld over de gehele stad en telt in totaal ongeveer 3000 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
14-4-2017
Met ingang van
1 augustus 2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,88 fte
Omschrijving
Voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 zoeken wij met ingang van 1 augustus a.s. een docent Nederlands.

Wat ga je doen als docent Nederlands?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen Nederlands in de onder- en bovenbouw. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.

Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school.

We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.

Wat vragen wij van je?
 2e graads bevoegdheid Nerderlands;
 Pedagogisch en didactisch bekwaam;
 Aantoonbare ervaring in het VMBO;
 Ervaring met differentiëren in de klas;
 Sterk klassenmanagement;
 Bevlogenheid voor onderwijs en doelgroep!

Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering. Daarnaast bieden wij je een salaris binnen schaal LB en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VO.

Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijvova.nl. Toch nog vragen? Neem contact op met mevrouw G. Brandt (afd. P&O), telefoonnummer: 020 - 579 71 19.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 8 mei 2017, via Meesterbaan of het online sollicitatieformulier via de website òf per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 16/17 - 019.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures