Vacature Docent Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Over Bredero Mavo

Naam school
Bredero Mavo
Contactpersoon
Mevr. G. Brandt
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
Mavo
Beschrijving
De Bredero Mavo is een openbare school met mavo/havo klassen en tweetalig onderwijs. De school telt ongeveer 325 leerlingen en is gevestigd in een nieuw, kleurrijk schoolgebouw midden in het centrum van Amsterdam-Noord. De school biedt een veilige, inspirerende en dynamische plek die volop in beweging is. In het onderwijs staat communiceren en ondernemen centraal: samenwerken, netwerken, presenteren, creativiteit ontwikkelen en mediavaardigheden aanleren. De Bredero Mavo staat midden in de samenleving: wij gaan verbindingen aan met de buurt, bedrijven en bewoners. Leerlingen kunnen ervoor kiezen om tweetalig onderwijs te volgen (TTO). Een deel van de vakken wordt dan in het Engels gegeven. Naast de reguliere vakken kunnen leerlingen eindexamen doen in een aantal extra vakken: ICT Media & Design, tekenen en sport (LO2).

De Bredero Mavo maakt deel uit van scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (ook wel kort: VOvA) is een scholengroep in Amsterdam met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 11 schoollocaties, verdeeld over de gehele stad en telt in totaal ongeveer 3000 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
14-4-2017
Met ingang van
1 augustus 2017
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 1,0 fte
Omschrijving
Voor het schooljaar 2017-2018 zoeken wij met ingang van 1 augustus a.s. een docent Nederlands.

Wat ga je doen als docent Nederlands?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen Nederlands in de onder- en bovenbouw. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.

Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school.

We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.

Wat vragen wij van je?
  •  2e graads bevoegdheid Nederlands;
  •  Pedagogisch en didactisch bekwaam;
  •  Aantoonbare ervaring met MAVO/HAVO klassen;
  •  Bevlogenheid!

Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering. Daarnaast bieden wij je een salaris binnen schaal LB en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VO.

Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijvova.nl.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 8 mei 2017, via Meesterbaan, via het online sollicitatieformulier op onze eigen website òf per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 17/18 - 002.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures